Haber Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro Global Beta Güncellemesi Resmi Olarak Kesildi

Haber İngilizce/Türkçe Çeviri

Hello Mi fans,
We have confirmed with MIUI Global ROM developer team that there will be no Global Beta update for Mi 5 & Redmi Note 3 Pro, except for the last stable ROM that comes in the near future. And Beta Team for Mi 5 and Redmi Note 3 Pro will be disbanded after its release.

Thank you for your continuous support.

Merhaba Mi hayranları,

MIUI Global ROM geliştirici ekibiyle, yakın gelecekte gelen son kararlı ROM haricinde, Mi 5 & Redmi Note 3 Pro için Global Beta güncellemesi olmayacağını doğruladık. Ve Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro için Beta Ekibi piyasaya sürülmesinden sonra dağıtılacak.

Sürekli desteğiniz için teşekkür ederim.

Kaynak:

Bu konu hakkında yorumum eleştiriye de açık arkadaşlar.

Mi 5 ve Redmi Note 3 Pro için açıklama yapılarak arkasından vazgeçilen Global Beta ekibi dağıtılma haberi ve güncellemenenin yayınlanmayacağı bilgisi paylaşıldı.

Mi 5 kullanıcısı olarak Xiaomi Türkiye Ailesinin bir üyesi olmak onur verici fakat MIUI Geliştirici ekibinin ürününün arkasında durmayışını bir daha anlamış olduk.

Son düzenleme:

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Bir kaç sene öncesi için 1- 2 sene güncelleme verip daha sonra vermemek normal bir durumdu çünkü 2 sene öncesinin telefonu bile yeni sistem arayüzünü düzgün şekilde çalıştıracak performansı veremiyordu. Fakat telefonlarda; özellikle işlemci konusunda kısa sürede büyük atlamalar oldu ve günümüz için bu pekte geçerli değil. Mi 5 ile Asphalt 9'u en yüksek ayarda frame atlaması olmadan rahatça oynayabiliyorsunuz. Tabii desteğin kısa sürede kesilmesi çok olası bir durumdu çünkü her ay 5 yeni telefon çıkarıyorlar.

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Model çıkarırken Biraz yavaşlamaları lazım bence, çıkardıkları modellere yetişemiyoruz. Markayı sevdiren modelleri biraz daha desteklemeleri lazımdı.

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Bu konuda forumda ses getirmemiz gerekiyor. Eğer sessiz kalırsak bu firma kullanıcı dostu bir firma olmaktan koşarak uzaklaşacak. Doğu pazarında parayı buldukları için artık baştan savma iş yapmaya başladılar. Bugün iki senelik cep telefonu olan mi5'den desteği kestiler. Bakın telefon iki senelik olabilir fakat donanımsal açıdan hala daha çok güçlü ve orta seviye telefonlarla ciddi anlamda yarışabilecek bir güce sahip bir model. 2019 yılında birden fazla telefondan güncelleme desteğini kesecekler. Bu meseleyi büyütmüyorum bizi buglu yazılım ile baş başa bırakacaklar.

Bu konularda tepkinizi gösterin. Ses getirmemiz gerekiyor.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ben şöyle bir soru sorayım... Şimdiye kadar her hafta güncelleme verdi de ne oldu? Her güncellemeden sonra telefonun belli belirsiz şarj performansı, pil ömrü azalmadı mı? Saçma sapan bug'lar ortaya çıkmadı mı?

Bir telefonun ortalama ömrü, en fazla 3-4 yıl, bu süre içinde zaten fiziksel olarak yıpranıyor, temiz kullanılsa bile android güncellemesi almayı kesiyor, sonrasında da uygulamalar ben bu sürümle çalışmam gardaş diyor ve telefonu yenileyeyim diyoruz... 3-4 yıl içinde tabi yeni model telefonlara gönlümüz kayıp, durduk yere kaşıntı tutmazsa tabi...

Yani;

Yeni çıkan bir telefonu, hiç güncelleme vermeden (sistemsel hatalar hariç) adam gibi 3-4 yıl ilk günkü stabilliği ile devam ettirseler ne olur? Bence gayet sağlıklı ve güzel olur... Her güncelleme ile telefonlarımız bir adım daha çöp kutusuna yaklaşıyor haberimiz yok... ;)

Üst Alt