Soru Mi 5 Miui 8'e Geçmeli miyim ?

Prophet66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
Arkadaşlar aranızda miui 8 kullan kişiler nasıl olduğuna dair yorum yapabilir mi ?
Ayrıca test sonuçları vesaire varsa ellerinde antutu geekbench gibi iletebilir mi ?
Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

Prophet66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
Şarj süresi benim 5 senedir hiç ilgilenmediğim bir konu. Siz de bir powerbank alıp bu sorunu kafanızdan atarak başka şeylere yönelebilirsiniz.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam güncelleyiciden yükleyebilir miyim romu ?
Veya şuan rom yüklemesem teldeki kararlı sürüm olan 7.5 dursa Miui 8 kararlı olarak gelince otomatik güncelleme gelir mi ?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam güncelleyiciden yükleyebilir miyim romu ?
Veya şuan rom yüklemesem teldeki kararlı sürüm olan 7.5 dursa Miui 8 kararlı olarak gelince otomatik güncelleme gelir mi ?
Rom yüklemek için mevcut romunuzun ne olduğu da önemli.
Resmi kararlı sürüm yüklüyse ve Root yapılmamış, Recovery değiştirilmemişse, resmi kararlı sürüm güncellemesi otomatik olarak gelir ve yüklenir.

Oyla:

Prophet66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
Resmi kararlı sürüm yüklüyse ve Root yapılmamış, Recovery değiştirilmemişse, resmi kararlı sürüm güncellemesi otomatik olarak gelir ve yüklenir.

Hocam telde root vb yok.
Şuan guncelleyici ile betaya gectim fakat performans olarak zayif geldi kararli surume gecip guncelleme bekleyeceğim.

Oyla:

GuardianTR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Konular
21

hocam aslında root olsada güncelleniyor ben her guncelleme sonrasi rootlarim teli guncelleme gelince yukluyor guncellendikten sonra root gidiyor tekrar rootluyorum belki inanmassınız ama telefonda cwm recovery kurluyken bile guncelleme yuklemisti cwm ile telefon yuklendikten sonra orjinal recovery e dondu miui bu konuda iyi kısıtlama koymuyor diger firmalar gibi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam aslında root olsada güncelleniyor ben her guncelleme sonrasi rootlarim teli guncelleme gelince yukluyor guncellendikten sonra root gidiyor tekrar rootluyorum belki inanmassınız ama telefonda cwm recovery kurluyken bile guncelleme yuklemisti cwm ile telefon yuklendikten sonra orjinal recovery e dondu miui bu konuda iyi kısıtlama koymuyor diger firmalar gibi
Demek ki siz hiç OTA güncelleme yapmamışsınız. Her rom yüklemenizde full rom yüklemişsiniz.
Ben OTA güncellemeden bahsediyorum.

Oyla:

GuardianTR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Konular
21
Demek ki siz hiç OTA güncelleme yapmamışsınız. Her rom yüklemenizde full rom yüklemişsiniz.
Ben OTA güncellemeden bahsediyorum.

olabilir hocam guncelleyiciye girip oradan gelen guncellemeleri yukledim full rom olabilir gonderdikleri

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
olabilir hocam guncelleyiciye girip oradan gelen guncellemeleri yukledim full rom olabilir gonderdikleri
Rom boyutundan belli olur zaten. OTA güncellemeler sadece değişen dosyaları kapsadığı için boyutları full roma nazaran çok küçük olur. Birkaç Mb olan güncellemeler bile hatırlıyorum. Zaten bu romlar full olmadığı için Root ve Recovery'nin değişmesi de sözkonusu olmuyor. Bunlar orjinale dönüyorsa zaten bu da full rom yüklendiğini göstermektedir.

Oyla:
Üst Alt