Soru Mİ 5 Hakkında

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
ne gibi sorunlar mesela
Mesela developer beta rom dayım şuan stabile geçmek istiyorum ama bootlader açılacak falan felan rom atılacak bunlar bı şekilde yapılır yada yaptırılır ama pil ekran süresinde sıkıntı var 7 saatleri görebilen varken ben anca 5 saat 4 buçuk saat filan goruyom

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Mesela developer beta rom dayım şuan stabile geçmek istiyorum ama bootlader açılacak falan felan rom atılacak bunlar bı şekilde yapılır yada yaptırılır ama pil ekran süresinde sıkıntı var 7 saatleri görebilen varken ben anca 5 saat 4 buçuk saat filan goruyom

valla bu developer beta stabil bana çok yabancı şeyler teli aldığımda hiçbir şey yapamicakmışım gibi geliyor :)

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
Benim içinde aynı durum gecerli

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Android hakkında pek bilgim yoktu, ios ve windows phone kullandigimdan pek bunları bilmiyordum, forumdaki rehberler sayesinde sıkıntısız her işimi hallettim. Siz de yaparsınız. Stabil sürüm sıkıntısız merak etmeyin. Beta'da da ufak tefek sıkıntılar ve pil sorunları mevcut. Performans her sürümde de iyi.

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2

peki çoğu yerde instagram facedeyken resim kaydırma sorunu olduğu yazıyor sizde de var mı ?

Üst Alt