Soru Mİ 5 Hakkında

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hbden çok şikayet var ordan almayı düşünmüyorum:) sağlamlık kısmını kılıfla fln bir şekilde hallederim kamera olarakta öyle s7 kadar bir beklentim yok zaten. ama yazılımsal sorunlar sıkıntı mesela navigasyon verimli çalışıyor mu ?

Navigasyon son derece güzel hocam, hiç bir sıkıntısı yok.

kendi görüşümü söyleyim 1 aydır kullanıyorum performansından ve şarjından çok memnunum bu birazda şans işi ben n11 t.m'dan aldım yalnız bildirimlerden pek memnun değilim whatsappta iki kişi yazınca kimin yazdığını göremiyorsun

Bildirimi iki parmağınızla aşağıya çektiğinizde görebilirsiniz hocam. Bu hata değil gizlilik sorunları nedeniyle bilinçli getirilmiş bir özellik.

teşekkkürler:) gönlüm mi 5 ten yana ama aklım uzak dur diyor bir de bazılarında güncelleme alma sorunu oluyormuş

Güncelleme sorunu sadece fake romlarda var. Orijinal rom yüklü bir Mi5 alırsanız güncellemeleri de sıkıntısız alırsınız hocam.

oylesinebirisiyim

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Bildirimi iki parmağınızla aşağıya çektiğinizde görebilirsiniz hocam. Bu hata değil gizlilik sorunları nedeniyle bilinçli getirilmiş bir özellik
hocam allah razı olsun senden 1 aydır sinirimi bozuyordu bu :D

oylesinebirisiyim

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 5
Konular
3
hatta fikir vermesi açısından batarya performansıyla alakalı sonuçları yollayım :)
1-
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2-

3-

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
8 aydır kılıfsız kullanıyorum. Ne kasasından ne performansından hiçbir şikayetim yok. Gayet memnunum. Rahatlıkla tavsiye ederim.
Şikayetleri araştırın ama çok da takilmayin derim. Elektronik cihaz biraz nasip işi biraz da kullanıcısına göre şekillenir.

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Navigasyon son derece güzel hocam, hiç bir sıkıntısı yok.

Bildirimi iki parmağınızla aşağıya çektiğinizde görebilirsiniz hocam. Bu hata değil gizlilik sorunları nedeniyle bilinçli getirilmiş bir özellik.

Güncelleme sorunu sadece fake romlarda var. Orijinal rom yüklü bir Mi5 alırsanız güncellemeleri de sıkıntısız alırsınız hocam.

eyvallah çok yardımcı oldunuz ;) son bir sorum daha var orjinal rom yüklü mi5 nerden alabilirim ve orjinal olduğu nasıl belli olur ?

combak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
mi5 prime
Konular
4
eyvallah çok yardımcı oldunuz ;) son bir sorum daha var orjinal rom yüklü mi5 nerden alabilirim ve orjinal olduğu nasıl belli olur ?
Hocam ben de biri konu açsa da bu acemi halimle konuşsam diye bekliyordum
Mi5 prime alalı 3 hafta oldu, sadece bölgeyi değişirip 8.1.4 olan orjinal global sürümü yükledim, onu da buradaki bilgi arkadaşlardan öğrendim, forum bilgi yumağı herşeyi bulabilir, telefonun yazılımıyla(benim anladığım romla) istediklerini gerçekleştirebilirsin lakin iphone 4s i 5 yıl kullanmış ve telefonuna iyi bakan, sabit, normal yazılımcı, standart biri olarak söylüyorum 3000 liraya alacağın telefonlardan daha karizma, bikere herkeste yok
Ben cepporttan aldım, çok güven verdi bana, imei kaydı olsun, telefonun orjinalliği olsun herşey iligli ve yerinde, arkadaşların dediği gibi elektronik şans işi biraz da. Kardeşimin iphone 6s ine fark atıp bana da bundan alsana diyor hep. Evdeki klimayı açıp kapaması yeter şarjından performansından asla pişman olmazsın.
Forumda orjinallik kontrolünü anlatan birsürü başlık var, en kolayı kendi sitesinden bakabilirsin rahat olabilirsin bu konuda.
Ben bir iphonecu olarak artik miciyim. Bunu da eskitip herhalde 4 sene sonra mi 7s falan alırım.
Bilmen gereken şey ne beklentin olduğu, marka takıntın yoksa, telefon dehşet fotolar çeksin diye derdin yoksa hiiiiç düşünme al bence.
Neyse, Xiaomi reklamcısı gibi oldum uzatmayayım fazla
Yenilik güzeldir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

combak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
mi5 prime
Konular
4
hatta fikir vermesi açısından batarya performansıyla alakalı sonuçları yollayım :)
1-

2-

3-
Dostum o nasıl bir ekran zamanı, ben 4.30 saati geçemedim, ayarlarını vs gönderebilir misin?

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Hocam ben de biri konu açsa da bu acemi halimle konuşsam diye bekliyordum
Mi5 prime alalı 3 hafta oldu, sadece bölgeyi değişirip 8.1.4 olan orjinal global sürümü yükledim, onu da buradaki bilgi arkadaşlardan öğrendim, forum bilgi yumağı herşeyi bulabilir, telefonun yazılımıyla(benim anladığım romla) istediklerini gerçekleştirebilirsin lakin iphone 4s i 5 yıl kullanmış ve telefonuna iyi bakan, sabit, normal yazılımcı, standart biri olarak söylüyorum 3000 liraya alacağın telefonlardan daha karizma, bikere herkeste yok
Ben cepporttan aldım, çok güven verdi bana, imei kaydı olsun, telefonun orjinalliği olsun herşey iligli ve yerinde, arkadaşların dediği gibi elektronik şans işi biraz da. Kardeşimin iphone 6s ine fark atıp bana da bundan alsana diyor hep. Evdeki klimayı açıp kapaması yeter şarjından performansından asla pişman olmazsın.
Forumda orjinallik kontrolünü anlatan birsürü başlık var, en kolayı kendi sitesinden bakabilirsin rahat olabilirsin bu konuda.
Ben bir iphonecu olarak artik miciyim. Bunu da eskitip herhalde 4 sene sonra mi 7s falan alırım.
Bilmen gereken şey ne beklentin olduğu, marka takıntın yoksa, telefon dehşet fotolar çeksin diye derdin yoksa hiiiiç düşünme al bence.
Neyse, Xiaomi reklamcısı gibi oldum uzatmayayım fazla
Yenilik güzeldir

bende bu telefonun baya bi acemisiyim:) marka takıntım yok mükemmel bir kamera olsun da istemiyorum bu telefonu baya bir inceledim az çok biliyorum artı ve eksi yönlerini. bazı yerlerde çakma çin romuyla fln geldiğini okudum yarısı türkçe yarısı çince fln galiba. tek merak ettiğim telefonu aldığımızda hangi sürümün olması gerektiği ?

Üst Alt