Soru Mİ 5 Hakkında

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
diyelim ki yarın telefonu aldım sürüm olarak " miui global 8.0 kararlı 8.0.3.0 (MAGMIDI) " bu mu olması gerekiyor

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
diyelim ki yarın telefonu aldım sürüm olarak " miui global 8.0 kararlı 8.0.3.0 (MAGMIDI) " bu mu olması gerekiyor

combak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
mi5 prime
Konular
4
Ben aldım 8.1.2 global kararlı ile geldi, 4 gün sonra arkadaşıma aldırdım o da öyle geldi.
Şuan bendeki;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Ben aldım 8.1.2 global kararlı ile geldi, 4 gün sonra arkadaşıma aldırdım o da öyle geldi.
Şuan bendeki;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

eyvallah kardeşim peki nerden aldınız ?

oylesinebirisiyim

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Dostum o nasıl bir ekran zamanı, ben 4.30 saati geçemedim, ayarlarını vs gönderebilir misin?

kardeşim gereksiz herşeyi kaldırdım telefonda çöp tutmuyorum fazla uygulama yüklemiyorum oyun fazla yok bir tane clash of clans var gereksiz senkronizasyon şeylerini falan kapatıyorum wifi açık oluyor sadece mi cloud falan yani hepsi kapalı googleda bile birtek gmailin senkronizasyonu açık arka planda çalışan uygulamaları sürekli kapalı tutuyorum bide bunu gece çok düşük ışıkta kullandığım için böyle oldu sanırım sabaha kadar film izlemiştim :D en yüksek ışıkta olduğu zamanda 5-5.5 saat civarı bir performans alıyorum telefona iyi bakacaksın yani şişirmeyeceksin sen ona bakarsan oda sana bakar :D

combak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
mi5 prime
Konular
4
kardeşim gereksiz herşeyi kaldırdım telefonda çöp tutmuyorum fazla uygulama yüklemiyorum oyun fazla yok bir tane clash of clans var gereksiz senkronizasyon şeylerini falan kapatıyorum wifi açık oluyor sadece mi cloud falan yani hepsi kapalı googleda bile birtek gmailin senkronizasyonu açık arka planda çalışan uygulamaları sürekli kapalı tutuyorum bide bunu gece çok düşük ışıkta kullandığım için böyle oldu sanırım sabaha kadar film izlemiştim :D en yüksek ışıkta olduğu zamanda 5-5.5 saat civarı bir performans alıyorum telefona iyi bakacaksın yani şişirmeyeceksin sen ona bakarsan oda sana bakar :D
Eyw dostum çok teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
Aynen arkadaşlar benimde tek sorun yaşadığım kısım yazılım onun dışında çok memnunum
Alalı neredeyse 2 ay olacak, çok minik yazılımsal pürüzler harici genel kullanımda hiç sorun yaşamadım. Hepsiburada'dan almamaya çalış. Cihazın arka ve ön tarafı cam olduğu için sağlamlık hissi vermemesi normal, alırken kılıf da al. Kamerası elbette bir galaxy s7 veya iphone 7 kamerasi değil fakat 1000-1500 bandında alınabilecek en iyi kameraya sahip telefon. Her cihazın üretim hatası veya taşınma sorunları nedeniyle sıkıntılı olabileceğini de unutma.

hatta fikir vermesi açısından batarya performansıyla alakalı sonuçları yollayım :)
1-
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2-

3-

Üst Alt