Ben aldım 8.1.2 global kararlı ile geldi, 4 gün sonra arkadaşıma aldırdım o da öyle geldi.diyelim ki yarın telefonu aldım sürüm olarak " miui global 8.0 kararlı 8.0.3.0 (MAGMIDI) " bu mu olması gerekiyor
Ben aldım 8.1.2 global kararlı ile geldi, 4 gün sonra arkadaşıma aldırdım o da öyle geldi.
Şuan bendeki;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gittigidiyordaneyvallah kardeşim peki nerden aldınız ?
kardeşim gereksiz herşeyi kaldırdım telefonda çöp tutmuyorum fazla uygulama yüklemiyorum oyun fazla yok bir tane clash of clans var gereksiz senkronizasyon şeylerini falan kapatıyorum wifi açık oluyor sadece mi cloud falan yani hepsi kapalı googleda bile birtek gmailin senkronizasyonu açık arka planda çalışan uygulamaları sürekli kapalı tutuyorum bide bunu gece çok düşük ışıkta kullandığım için böyle oldu sanırım sabaha kadar film izlemiştim en yüksek ışıkta olduğu zamanda 5-5.5 saat civarı bir performans alıyorum telefona iyi bakacaksın yani şişirmeyeceksin sen ona bakarsan oda sana bakarDostum o nasıl bir ekran zamanı, ben 4.30 saati geçemedim, ayarlarını vs gönderebilir misin?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyw dostum çok teşekkürlerkardeşim gereksiz herşeyi kaldırdım telefonda çöp tutmuyorum fazla uygulama yüklemiyorum oyun fazla yok bir tane clash of clans var gereksiz senkronizasyon şeylerini falan kapatıyorum wifi açık oluyor sadece mi cloud falan yani hepsi kapalı googleda bile birtek gmailin senkronizasyonu açık arka planda çalışan uygulamaları sürekli kapalı tutuyorum bide bunu gece çok düşük ışıkta kullandığım için böyle oldu sanırım sabaha kadar film izlemiştim en yüksek ışıkta olduğu zamanda 5-5.5 saat civarı bir performans alıyorum telefona iyi bakacaksın yani şişirmeyeceksin sen ona bakarsan oda sana bakar
eyvallah çok yardımcı oldunuz son bir sorum daha var orjinal rom yüklü mi5 nerden alabilirim ve orjinal olduğu nasıl belli olur ?
Alalı neredeyse 2 ay olacak, çok minik yazılımsal pürüzler harici genel kullanımda hiç sorun yaşamadım. Hepsiburada'dan almamaya çalış. Cihazın arka ve ön tarafı cam olduğu için sağlamlık hissi vermemesi normal, alırken kılıf da al. Kamerası elbette bir galaxy s7 veya iphone 7 kamerasi değil fakat 1000-1500 bandında alınabilecek en iyi kameraya sahip telefon. Her cihazın üretim hatası veya taşınma sorunları nedeniyle sıkıntılı olabileceğini de unutma.
hatta fikir vermesi açısından batarya performansıyla alakalı sonuçları yollayım
1-Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2-Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
3-Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.