Soru Mİ 5 Hakkında

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Herkese merhabalar. Uzun zamandır mi 5 i inceliyorum netten aslında tam aradığım telefon ama çoğu kullanıcı sorunlardan şikayetçi. Özellikle ilk bir kaç gün bile telefonu bozulanlar var. Gerçekten aldıktan sonra pişman edecek kadar sorunlu bir telefon mu ? Yorumlarınıza göre almaya karar vereceğim.

woytos

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
OĞUZ
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
2
yok ya onlar telefona neler yapmışlardır.telefonu düzgün kullandığın müddetçe uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon bence.

alpp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
oguz
Cihazım
htc
Konular
0
ben de mi 5 prim aldım telefon çok hassas sağlamlık hissi vermiyor silikon kılıf ve cam taktım dikkat ediyorum..yalnız kamerasından hiç memnun değilim çektiğim fotoğrafların kalitesi çok düşük bir ayarı falan varsa tavsiye alabilir herkes kameraya iyi derken benimki bu halde

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Alalı neredeyse 2 ay olacak, çok minik yazılımsal pürüzler harici genel kullanımda hiç sorun yaşamadım. Hepsiburada'dan almamaya çalış. Cihazın arka ve ön tarafı cam olduğu için sağlamlık hissi vermemesi normal, alırken kılıf da al. Kamerası elbette bir galaxy s7 veya iphone 7 kamerasi değil fakat 1000-1500 bandında alınabilecek en iyi kameraya sahip telefon. Her cihazın üretim hatası veya taşınma sorunları nedeniyle sıkıntılı olabileceğini de unutma.

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alalı neredeyse 2 ay olacak, çok minik yazılımsal pürüzler harici genel kullanımda hiç sorun yaşamadım. Hepsiburada'dan almamaya çalış. Cihazın arka ve ön tarafı cam olduğu için sağlamlık hissi vermemesi normal, alırken kılıf da al. Kamerası elbette bir galaxy s7 veya iphone 7 kamerasi değil fakat 1000-1500 bandında alınabilecek en iyi kameraya sahip telefon. Her cihazın üretim hatası veya taşınma sorunları nedeniyle sıkıntılı olabileceğini de unutma.

hbden çok şikayet var ordan almayı düşünmüyorum:) sağlamlık kısmını kılıfla fln bir şekilde hallederim kamera olarakta öyle s7 kadar bir beklentim yok zaten. ama yazılımsal sorunlar sıkıntı mesela navigasyon verimli çalışıyor mu ?

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
bugün ataşehir migrosta gördüm teli ama kutu kapalı olduğu için inceleyemedim

oylesinebirisiyim

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 5
Konular
3
kendi görüşümü söyleyim 1 aydır kullanıyorum performansından ve şarjından çok memnunum bu birazda şans işi ben n11 t.m'dan aldım yalnız bildirimlerden pek memnun değilim whatsappta iki kişi yazınca kimin yazdığını göremiyorsun

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
kendi görüşümü söyleyim 1 aydır kullanıyorum performansından ve şarjından çok memnunum bu birazda şans işi ben n11 t.m'dan aldım yalnız bildirimlerden pek memnun değilim whatsappta iki kişi yazınca kimin yazdığını göremiyorsun

performans ve şarjından bende memnun kalacağımı düşünüyorum dediğin gibi bildiremlerde sıkıntı oluyomuş genelde bu büyük sorun yaratıyor mu sizce

oylesinebirisiyim

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 5
Konular
3
performans ve şarjından bende memnun kalacağımı düşünüyorum dediğin gibi bildiremlerde sıkıntı oluyomuş genelde bu büyük sorun yaratıyor mu sizce
çok sorun yarattığını söyleyemem bunlar güncellemelerle düzeltilecek şeyler miui 8.2 güncellemesinde bunlarla alakalı şeyler yazıyordu bir göz atın isterseniz

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
çok sorun yarattığını söyleyemem bunlar güncellemelerle düzeltilecek şeyler miui 8.2 güncellemesinde bunlarla alakalı şeyler yazıyordu bir göz atın isterseniz

teşekkkürler:) gönlüm mi 5 ten yana ama aklım uzak dur diyor bir de bazılarında güncelleme alma sorunu oluyormuş

Üst Alt