Satış Mİ 5 32 GB SİYAH VE BEYAZ -DAHA UCUZ VARSA ORDAN AL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
gencsezar Ramazan Ramazan herkesi oldukça germişsiniz. Amacınız nedir anlamadım ama artık anarşi yaratmaya başlamışsınız. Üslubunuz çok bozuk. Saygı çizgisini aşmaya başlamışsınız. Lütfen forum kurallarına uyunuz.
Forum kurallarımız açıkça belli. Bir kural ihlali varsa ihlali yapan kişi uyarılır yada gören kişinin yetkisi varsa ihlali kaldırır. Siz hangi hakla ihlal yapan kişiye aynı ihlali tekrar yapmasını söyleyebiliyorsunuz?
Kim neyi ne kadara satarsa satar kime ne? Size ne, bana ne, ona ne, buna ne? Fiyatı beğenen alır beğenmeyen almaz. Kimin alnına silah dayatılıyor? Forum yönetimi tarafından kimin alışveriş konusuna müdahale edilmiş? Kimin konusu yayından kaldırılmış? Sizin bunca yazdıklarınıza rağmen konunuz yerinde durmuyor mu? Fiyatlarınızı mı kaldırdık, yoksa siz ucuz yazdınız da biz mi değiştirip şişirdik?
Herşeyi geçtim, siz nesiniz? Satıcı mısınız alıcı mı? Bir diyorsunuz sizden fiyat aldım şu kadar dediniz diyorsunuz, bir bilmem kaç tane cihaz sattım diyorsunuz? Forumdan alıp yine foruma mı satıyorsunuz anlamadım ki.
Lutfen forum kurallarının sizi de kapsadığını aklınızdan çıkartmayın. Bundan sonraki üslubunuzun daha düzgün olması, saygı çerçevesinde olması ve kurallara uygun olması dileklerimle.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Ben böyle saçma bir tartışma görmedim hemde başkasının ilanının altında....Resmen ByKatre'ye olan kininizi burada kusmuşsunuz. Eğer ortada bir satış varsa bi satıcı ve bi alıcı da vardır, satıcı istediği fiyatı söyler alıcı beğenirse pazarlık yapar ya da almaz. İsteyen malının yanına 10 liralık kulaklık koyar fiyata 50 lira ekler,isteyen yanına bi hizmet ekler(imei atımı satış sonrası detsek vb.) üzerine 200 lira koyar. Beğenen alır beğenmeyen almaz bunda uzatacak ne var anlam veremedim. Konuya da dahil oldum çünkü ByKatre'yi tanırım ihtiyacı olan herkese her konuda yardım eden, temin ettiği ve baya emek sarf ettiği telefonları üzerine 3-5 koyup satmaya çalışan oldukça dürüsüt bir kardeşimiz.

Zahter1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
Başka ilan açtım oraya beklerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt