Satış Mİ 5 32 GB SİYAH VE BEYAZ -DAHA UCUZ VARSA ORDAN AL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
lafı çevirme sen mukoo037'ye 1650 tlye mi ayırdın 1600tl ye mi bi bunu açıkla. 2.si bana gönderme yapıyorsan eğer ben beyazı 1500 siyahı 1550 tlye satıyorum. sen önce ilk soruma cvp ver.
1600'e ayırdım. Bunu daha önce de belirtmeme rağmen ısrarla sorma sebebinizi anlamadım demeyeceğim. Sizin amacınız burda üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Amacınız eleştiri ise bile bu şekilde hiç hoş değil...

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
oruçlu oruçlu yalan söylüyorsun eğer madem yalan söylemiyon neden mukoo037'ye 1650tl ye ayrıldı yazdın. her türlü yalan söylediğin açık ve net.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bir cümle yeter laftan anlayana, destan yazsan fark etmez laftan anlamayana...
Selametle...

Zahter1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
ilan açtım ama tartışma çıkmış ...kural varsa uyulur.verdiğim fiyat rahatsız etmesin kimseyi.kimse rızkından fazlasını yemez...ilanım günceldir saygıalrımla

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
zahter1 ilanını çekme dostumda alacak olanlar ucuza telefon alsınlar. rahatsızlık duyan kişiler senin sattığın aynı telefonları pahalıya satamayacaklar artıkta o yüzden rahatsız oluyorlar. bende aynı şekilde ilan açtım ve ucuza satıyorum bana da oyüzden sataşıyor bunlar.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
zahter1 ilanını çekme dostumda alacak olanlar ucuza telefon alsınlar. rahatsızlık duyan kişiler senin sattığın aynı telefonları pahalıya satamayacaklar artıkta o yüzden rahatsız oluyorlar. bende aynı şekilde ilan açtım ve ucuza satıyorum bana da oyüzden sataşıyor bunlar.

Arkadaşım, İlanla İlgili Bir Sorun Yok. Fiyatla Hiç Alakası Yok. Sorun Sende Daha Anlamadın Mı?
Malını İster Ucuza Sat İster Pahalıya..İllaki Alıcısı Çıkacaktır. Fakat Sendeki Bu Mahalle Pazarındaki Satıcı Ağzıyla Biraz Zor Derim...

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Serbest piyasa diye bir şey var ülkemizde:

Serbest piyasa ekonomisi, ekonomik faaliyetlerin tam rekabet şartları içinde serbestçe yapılabildiği, ekonomik sorunların çözümünün devletin ekonomiye müdahalesiyle değil fiyat mekanizması aracılığı ile gerçekleştirildiği ekonomi.

Arz ve talebin temel belirleyici olarak kabul edildiği bu tür ekonomilerde fiyat mekanizmasının iyi işlemesi zorunludur. İdeal serbest piyasa ekonomisinde üreticilerin ve tüketicilerin pazarda aynı şartlar altında bulunduğu varsayılır. Pazara giriş ve çıkışlar sınırlandırılmamıştır.

Kısaca, fiyatları arz ve talep belirler. İsteyen istediği fiyattan satar. Pahalıya satan varsa ürününü satana kadar fiyatı düşürebilir, piyasaya pahalı gösterip alıcıya ucuza verebilir, ihtiyacı yoksa o fiyattan alacak bir alıcı bulana kadar bekleyebilir.

Mesela, bir telefon için 1500 TL bile fazla bana göre, o yüzden satın almıyorum. Ederi bu diyebilirsiniz, bana göre değil :)

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
Tmp341 kardeşim sonuna kadar haklısın malesef. ama bu telefonları ülkeye getirenleri tanımıyor alıcılar oyüzden bizim gibi aracılardan almak zorunda kalıyor tabi bizde kar eklediğimiz için otomatikman fiyat yukarı çekiliyor.
sw33tking telefon satamadığımı kim söyledi sana allaha şükür 1 hafta bile olmadan 3 kişiye satış yaptım hemde bu kişiler burdaki adminlerin müşterisiydi. gönlüm istiyorki ben ve Zahter1 gibi ucuza satan kişilerin sayısı artsın o pahalıya satanlarda fiyatları ucuza çeksin. aksi taktirde genel konu açarak bu telefonları türkiyeye getiren 2 kişinin telefonlarını paylaşacam alıcılar dahda ucuza alabilsinler diye. hepimiz biliyoruz ki en pahalısının bile yurt dışı fiyatı 450 doları geçmiyor.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Tmp341 kardeşim sonuna kadar haklısın malesef. ama bu telefonları ülkeye getirenleri tanımıyor alıcılar oyüzden bizim gibi aracılardan almak zorunda kalıyor tabi bizde kar eklediğimiz için otomatikman fiyat yukarı çekiliyor.
sw33tking telefon satamadığımı kim söyledi sana allaha şükür 1 hafta bile olmadan 3 kişiye satış yaptım hemde bu kişiler burdaki adminlerin müşterisiydi. gönlüm istiyorki ben ve Zahter1 gibi ucuza satan kişilerin sayısı artsın o pahalıya satanlarda fiyatları ucuza çeksin. aksi taktirde genel konu açarak bu telefonları türkiyeye getiren 2 kişinin telefonlarını paylaşacam alıcılar dahda ucuza alabilsinler diye. hepimiz biliyoruz ki en pahalısının bile yurt dışı fiyatı 450 doları geçmiyor.

Tmp341 Hocamnın Dediği Gibi, Bizlere Göre Bir Telefon İçin Bu Fiyatlar Fazla. 100$ 'lık Redmi 2A ve Redmi 2 Prime Var. Valla Ne Yalan Söyleyim, Bunlar Bana Lüks Geliyor.

gencsezar Sana Satamazdım Demedim. Bak Cümleleri İyi Takip Et. Yani Satış Yaparken Bile İnsanlara Dik Dik Konuşuyorsun. Bende Sana Diyorumki, Yapma. Hem Forum Ahlakı Hemde Şu Mübarek Ramazan Ayında Kalp Kırmaya Değmez. Elindeki Telefonları İstersen 600Tl 'ye Sat. Farketmez. Çevrene Saygılı Olacaksın Ki, Daha Çok Faydasını Göresin. Bilmem Anlata Bildim Mi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt