- Konular
- 15
Zahter1 paylaş kardeşim hatta mümkünse yeni konu aç Nickini yazki bu ilanın kime ait olduğunu anlasın okuyucu ve sana rahatlıkla ulaşsın. aksi taktirde burdaki 2-3 kişi bu işi tekeline almış faiş fiyatlarla satış yapmakta. hayırlı satışlar.
Bakın az önce de yazdım buraya da yazıyorum. Bize fahiş fiyattan dem vuran sizsiniz ama bu söylemlerinizi yerinde bulmuyorum. 1500 yazmış arkadaş. Demiş ki "Yazılım ve kayıt işlemleri alıcıyı bağlar." Ben 1550'den veriyorum ve diyorum ki "Kardeşim tüm işlemler bize ait." İnsanları zorla benden alması için zorlamıyorum ki. Eğer uğraşmak isterse burdan alır. İstemezse bizden her şey dahil alır. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Lütfen...Zahter1 paylaş kardeşim hatta mümkünse yeni konu aç Nickini yazki bu ilanın kime ait olduğunu anlasın okuyucu ve sana rahatlıkla ulaşsın. aksi taktirde burdaki 2-3 kişi bu işi tekeline almış faiş fiyatlarla satış yapmakta. hayırlı satışlar.
Beyaz için 1600, siyah için 1650 yazmıştım 50'de pazarlık payı olmak üzere ki öyle oldu. 1600'e siyah için, 1550'de beyaz için anlaştık. Problem nerde?kardeş bana ve bir çok kişiye 1650den söyledin fiyatı. hatta 11 haziran günü fiyat güncellendi 19 haziranda gelecek stokta olmayanlar diye belirttiğinde 64gb mukoo037'ye ayrıldı 1650tl diye yazmıssın. onada msj yazdım inş bunu görürde doğrular beni. şidmi sana soruyorum 11 haziranda ki fiyat güncellemen bu şekildemiydi değilmiydi oruçlu oruçlu doğru söyle bakalım.
Beyazın da yanında "Satıldı" yazıyor farkettiniz değil mi? Kaç yazıyor bir bakın bakalım.mukoo037 ile mi anlaştın çünkü ben onu kastediyorum. ona 1650ye ayrıldı yazmıssın onunla konuşurken ona 1600 tlye bırakacağını söyledin mi. eğer söylediysen neden sitede 1650 tlye ayrıldı yazdın oruçlu oruçlu lafı çevirmeden yaz burayada millet öğrensin.