Mi max 3 gümbür gümbür geliyor, bugün okudum. İris tanıma, çift kamera vb. bir çok son model özellikler geliyormuş.Oradan buradan kısıp bataryası bitmesin diye gönül rahatlığıyla kullanılamayan cihazlara hayır dediğim için Mi Max 3 diyorum. Umarım Max serisinin seleflerine nazaran epey artı kazanmış olur yeni Max modeli.
Mi max 3 gümbür gümbür geliyor, bugün okudum. İris tanıma, çift kamera vb. bir çok son model özellikler geliyormuş.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum hocam, xiaomi cidden çıtayı zirveye taşıdı. İnşallah kamerayıda düzeltmiştirde başka telefonlara hiç bakmayız. Orta seviye cihazlara bile artık son model özellikler yüklemeye başladı.Hocam Xiaomi Redmi 5 ve Redmi 5 Plus tanıtımından sonra, gümbür gümbür gelmeye başladı. İlk Örnekde Redmi Note 5 Pro oldu. Bakalım sıradaki cihazlarında neler göreceğiz.
Bu arada mi 7 de 6 inch olacakmış yazıldığına göreAynen katılıyorum hocam, xiaomi cidden çıtayı zirveye taşıdı. İnşallah kamerayıda düzeltmiştirde başka telefonlara hiç bakmayız. Orta seviye cihazlara bile artık son model özellikler yüklemeye başladı.
Daha cikmamis ozellikleri belli olmamis fiyatini gormedigimiz telefonlar hakkinda nasil yorum yapalimSelamlar herkese, mi4 4g telefonumu 600 TL ye bir arkadaşa sattım şimdi almak için seçeneklerim arasında mı 7, mi mix 2 S, samsung galaxy note fan edition, mi max 3 var, görüşlerinizi beklerim.
Daha cikmamis ozellikleri belli olmamis fiyatini gormedigimiz telefonlar hakkinda nasil yorum yapalimSelamlar herkese, mi4 4g telefonumu 600 TL ye bir arkadaşa sattım şimdi almak için seçeneklerim arasında mı 7, mi mix 2 S, samsung galaxy note fan edition, mi max 3 var, görüşlerinizi beklerim.
Aynen katılıyorum hocam, xiaomi cidden çıtayı zirveye taşıdı. İnşallah kamerayıda düzeltmiştirde başka telefonlara hiç bakmayız. Orta seviye cihazlara bile artık son model özellikler yüklemeye başladı.
Google camera yı mi max e indirdim ama olmadı,foto karanlık çekiyor, video ise hata veriyor, neden acaba biliyormusunuz?Umarım hocam, gerçi artık Google Camera kullanabildikten sonra fazla önemi kalmıyor ama (Kamera donanımı iyi olduğu için), Google Camera'da ha diyince çıkmıyor ne yazıkki, cihazı aldığınızda bir süre Stock Kamera ile idare etmek durumunda kalıyorsunuz.