İyi hoşta siz ilk Mesajda Mi7 demişsiniz, Mi7 Plus değil. Ayrıca Mi7 Plus gibi bir cihazın çıkacağı da belli değil. Örnek vermek gerekirse; Mi6 tanıtılana kadar hep Mi6 Plus da çıkacağından bahsedilmişti fakat çıkmadı; hatta tanıtım zamanında bile bazı haber kaynaklarında daha sonra Mi6 Plus'ın çıkabileceğinden bahsediliyordu ki; çıkmadı.
Yani Doğmamış Çocuğa Don Biçilmez. Bir cihazlar çıksın piyasaya, siz duruma bakın. Sonrasında istediğiniz cihazı seçersiniz. Ben olsam Note 7 FE almam, parçası bulunmayabilir, bataryası bulunmayabilir. Sonuçta Adetli olarak Az sayıda bulunan cihaz. Ayrıca SD 845 çıkışında 2 yıl eskimiş bir cihaz olacak.
Mi6'da Google Camera ile; Kamera performansı ne duruma geldi. Kamera konusunda özellikle de şuan için Fotoğraf çekiminde; dert etmeyin. Tabi şu da var; ben bile Mi6'yı Haziran ayında aldım ki; 8 ay sonra ancak Google Camera'nın düzgün çalışan sürümlerini kullanmaya başladık. Mi7'de de Xiaomi Kamera yazılımı konusunda kendini geliştirmedi ise, yine bu kadar beklemeniz gerekebilir Google Camera için.