Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben fake rom demedim zaten hocam, bu cihazda güncelleme sonrası imei gidiyormu bilmiyorum ama gidiyorsa güncelleme yapmaması için guncelleyici uygulamasını silmiş olabilir diye fikir verdim, çünkü mevcut güncelleme yok yada güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok değil direk güncelleyici uygulamasını açmıyormuş cihaz
Sorun sahibi kişi hiç “sıfırladım sorun düzelmedi” dememiş hocam, zaten en kötü ihtimalle yeni rom yüklicek telefonu gene sıfırlanıcak, bence hard reset denesin olmassa sizin dediğiniz işlemleri denesin
S/N değiştirme yöntemi yok yani Seri numarası doğru güncelleme garantili olarak atmışlar imeiyi kendisine sordum, yaptırdığı yere götürmesi daha mantıklı olucaktır. Global cihaza convert rom atmış olabilirler. Zaten konu sahibi cihazı sıfırlamamış sıfırlasa geri gelirdi büyük ihtimalle.
Bu cihazdaki sorun güncelleme ya da fake rom sorunu değil. Yazılımsal işlem yapan kişinin acemiliği diyelim. Bu cihaz güncelleme yapacak hale getirilir Ya kilit açık olacak ya da yetkili hesap masrafı tekrar var. Bence başvuru yapın kilidini açın. Maliyet düşer. Sonra hyperos en düşük sürüm romu fastboot dan yeniden yükleyin güncelleme yapar.
Hocam kilidi açamıyoruz görseldeki uyarılar geliyor, çin saatiyle bugün gün bitiminde tekrar denedim yine hata verdi , bilmediğim için soruyorum aldığım yer güncelleme sorunsuz garantili demişti daha alalı 1 ay olmadı bu durumda sizce masrafsız olarak çözmesi gerek dimi bu işi?
S/N değiştirme yöntemi yok yani Seri numarası doğru güncelleme garantili olarak atmışlar imeiyi kendisine sordum, yaptırdığı yere götürmesi daha mantıklı olucaktır. Global cihaza convert rom atmış olabilirler. Zaten konu sahibi cihazı sıfırlamamış sıfırlasa geri gelirdi büyük ihtimalle.
Hayır global cihaza convert atmazlar. Aynı sorunla sayısız mtk cihaz düzelttik biz. Sorunu ve sebebini biliyorum. Aldığı yer arkasında durursa olur yoksa çözüm belli. Kilit açılacak ya da yetkili hesap ile işlem yapılacak.
Aldığı yer düzeltemez ise kilit açma başvurusu yapılsın kilit açıldıktan sonra kalan işlemleri tarif ederiz kendi bile yapabilir sahibi
Hocam kilidi açamıyoruz görseldeki uyarılar geliyor, çin saatiyle bugün gün bitiminde tekrar denedim yine hata verdi , bilmediğim için soruyorum aldığım yer güncelleme sorunsuz garantili demişti daha alalı 1 ay olmadı bu durumda sizce masrafsız olarak çözmesi gerek dimi bu işi?
Hayır global cihaza convert atmazlar. Aynı sorunla sayısız mtk cihaz düzelttik biz. Sorunu ve sebebini biliyorum. Aldığı yer arkasında durursa olur yoksa çözüm belli. Kilit açılacak ya da yetkili hesap ile işlem yapılacak.
Aldığı yer düzeltemez ise kilit açma başvurusu yapılsın kilit açıldıktan sonra kalan işlemleri tarif ederiz kendi bile yapabilir sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşağıdaki rehbere göre kilit açabilirsiniz. Püf noktası internetinizin hızlı olması ve ping düşük olması.
Dediğim gibi adb ile güncelleyici uygulaması silinmiş, güncelleyici uygulamasını geri yüklettim ve hyperos 1 guncellemesi gelmiş ve akabinde hyperos 2 de gelmiş.
Dediğim gibi adb ile güncelleyici uygulaması silinmiş, güncelleyici uygulamasını geri yüklettim ve hyperos 1 guncellemesi gelmiş ve akabinde hyperos 2 de gelmiş.
Tamamdır o zaman klasik güncelleme kapatma yöntemi ile kapatmışlar. Sıfırlayınca da apk tekrar yükleniyor. Üstte bilgi vermiştim. İş bilmezlik kaynaklı durumlar maalesef. Güncelleme kapatmış ki kendince başı ağrımayacak.
Minimal adb ile “adb shell pm uninstall --user 0 <apk adı>” kodu yazıncada silmiş oluyor, illa dft ile silmeye gerek yok fakat sonuç olarak adb ile guncelleyiciyi silmiş sorun gene aynı sorun