- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Konular
- 5
Olmaz.C
Cihaz yurt dışı burdan sorgularsam bir sorun olur mu?
Olmaz.C
Cihaz yurt dışı burdan sorgularsam bir sorun olur mu?
Fake rom yok cihazda.Hocam yaptım aşağıdaki ekran çıktı şimdi bu fake rom mu değil mi anlamadım ben her şey normal gözüküyor ama..
Fake rom değil güncellemeleri kapatmış imei atan kişi.Hocam yaptım aşağıdaki ekran çıktı şimdi bu fake rom mu değil mi anlamadım ben her şey normal gözüküyor ama..
Hocam birde şu dikkatimi çekti normalde telofon hakkında kısmında hyperos logosuna tıklayınca mevcut sürüm hakkında bilgi çıkıyordu diğer telefonlarda bunda o logoya tıklıyorum her yerine herhangi bir tepki vermiyor,IMEI atan kişi güncellemeleri kapattığı içinse eğer sizce bunu düzeltmesi basit bir işlem mi yoksa sıkıntılı mı?Fake rom değil güncellemeleri kapatmış imei atan kişi.
Güncellemeleri kapattığı için.Hocam birde şu dikkatimi çekti normalde telofon hakkında kısmında hyperos logosuna tıklayınca mevcut sürüm hakkında bilgi çıkıyordu diğer telefonlarda bunda o logoya tıklıyorum her yerine herhangi bir tepki vermiyor,IMEI atan kişi güncellemeleri kapattığı içinse eğer sizce bunu düzeltmesi basit bir işlem mi yoksa sıkıntılı mı?
Ayarlardan uygulamalar kısmına girin ve guncelleyici uygulamasının yüklü olup olmadığına bakın, bunu kontrol ettirmemin sebebi eğer güncellemeler kapatılsaydı güncellemele yenilikleri kısmında attığım fotoğraftaki gibi “güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok” uyarısı verirdi, fakat sizde xiaomi hyperos yerine tıklayınca tepki vermiyorsa bilgisayardan minimal adb ile güncelleyici uygulamasını silmiş olabilir.Hocam birde şu dikkatimi çekti normalde telofon hakkında kısmında hyperos logosuna tıklayınca mevcut sürüm hakkında bilgi çıkıyordu diğer telefonlarda bunda o logoya tıklıyorum her yerine herhangi bir tepki vermiyor,IMEI atan kişi güncellemeleri kapattığı içinse eğer sizce bunu düzeltmesi basit bir işlem mi yoksa sıkıntılı mı?
global cihazda fake rommu olur? Server kayıt yapmışlar cihazın güncellemelerini kapatmışlar.Ayarlardan uygulamalar kısmına girin ve guncelleyici uygulamasının yüklü olup olmadığına bakın, bunu kontrol ettirmemin sebebi eğer güncellemeler kapatılsaydı güncellemele yenilikleri kısmında attığım fotoğraftaki gibi “güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok” uyarısı verirdi, fakat sizde xiaomi hyperos yerine tıklayınca tepki vermiyorsa bilgisayardan minimal adb ile güncelleyici uygulamasını silmiş olabilir.