Çözüldü Mi 14T Pro YD Cihaz Güncelleme

baybeyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayhan
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-01-11-13-38-44-090_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-11-13-38-44-090_com.android.chrome-edit.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 10

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Hocam yaptım aşağıdaki ekran çıktı şimdi bu fake rom mu değil mi anlamadım ben her şey normal gözüküyor ama..
Fake rom değil güncellemeleri kapatmış imei atan kişi.

baybeyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayhan
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
1
Fake rom değil güncellemeleri kapatmış imei atan kişi.
Hocam birde şu dikkatimi çekti normalde telofon hakkında kısmında hyperos logosuna tıklayınca mevcut sürüm hakkında bilgi çıkıyordu diğer telefonlarda bunda o logoya tıklıyorum her yerine herhangi bir tepki vermiyor,IMEI atan kişi güncellemeleri kapattığı içinse eğer sizce bunu düzeltmesi basit bir işlem mi yoksa sıkıntılı mı?

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Hocam birde şu dikkatimi çekti normalde telofon hakkında kısmında hyperos logosuna tıklayınca mevcut sürüm hakkında bilgi çıkıyordu diğer telefonlarda bunda o logoya tıklıyorum her yerine herhangi bir tepki vermiyor,IMEI atan kişi güncellemeleri kapattığı içinse eğer sizce bunu düzeltmesi basit bir işlem mi yoksa sıkıntılı mı?
Güncellemeleri kapattığı için.

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Ayarlardan uygulamalar kısmına girin ve guncelleyici uygulamasının yüklü olup olmadığına bakın, bunu kontrol ettirmemin sebebi eğer güncellemeler kapatılsaydı güncellemele yenilikleri kısmında attığım fotoğraftaki gibi “güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok” uyarısı verirdi, fakat sizde xiaomi hyperos yerine tıklayınca tepki vermiyorsa bilgisayardan minimal adb ile güncelleyici uygulamasını silmiş olabilir.

Ekli dosyalar

• IMG_1506.jpeg
    IMG_1506.jpeg
    14 KB · Görüntüleme: 7

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bu cihazdaki sorun güncelleme ya da fake rom sorunu değil. Yazılımsal işlem yapan kişinin acemiliği diyelim. Bu cihaz güncelleme yapacak hale getirilir Ya kilit açık olacak ya da yetkili hesap masrafı tekrar var. Bence başvuru yapın kilidini açın. Maliyet düşer. Sonra hyperos en düşük sürüm romu fastboot dan yeniden yükleyin güncelleme yapar.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Ayarlardan uygulamalar kısmına girin ve guncelleyici uygulamasının yüklü olup olmadığına bakın, bunu kontrol ettirmemin sebebi eğer güncellemeler kapatılsaydı güncellemele yenilikleri kısmında attığım fotoğraftaki gibi “güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok” uyarısı verirdi, fakat sizde xiaomi hyperos yerine tıklayınca tepki vermiyorsa bilgisayardan minimal adb ile güncelleyici uygulamasını silmiş olabilir.
global cihazda fake rommu olur? Server kayıt yapmışlar cihazın güncellemelerini kapatmışlar.

Üst Alt