Yardım Mi 13T pro sorunuyla geldi

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Bugün tekrar denedim yine aynı şekilde şarj ettikten sonra cihaz ısındı ondan sonrasında daha soğuk bı ortama geçtim aynı bugulanmayi yaptı.İleriye dönük problem yaşatacağını düşünüyorum.O yüzden iade edeceğim.İade konusunda bir sorun yaşanır mı bilmiyorum henüz 2. Gün.Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürüp göndereceğim bir soun yaratir mi bu durum ? Yardımcı olursanız sevinirim daha önce telefonda böyle iadeyle ilgili hiç birşey yaşamadım
Büyük ihtimalle garanti servisinden fabrikasyon bir hata olduğuna dair servis raporu isterler göndermeden önce yaşadığınız problemi başka bir telefon ile video ve fotoğraf kaydı alın aksi takdirde iade almama durumunda gerekli evraklar ile tüketici hakem heyeti ile ancak iade alabilirsiniz.

Lionelmessi1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cans
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Bugün ön siparişten aldığım cihaz elime ulaştı. Ancak büyük bir sorunla karşı karşıya kaldım . Öve öve bitiremedikleri Leica kamera buğu yapıyor. Evet yanlış duymadınız bi kaç fotoğraf çekimi sonrası tele foto kameranın camında içten buğu oluşuyor.
Henüz yetkili kimseye ulaşamadım fakat durum hakkında burayı da bilgilendireceğim.
Herhangi bir gelişme var mı ?

alphan1912

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alphan
Cihazım
Xiaomi 13t pro
Konular
0
27 eylülde bende 13t pro modelini ön siparişle aldım. 9 ekimde kargoya verildi. Muhtemelen bugün yada yarın gelir. Sorun yaşayanlar geçmiş olsun kötü bir durum. Umarım aynı problem bendede olmaz.
Sorun yaşayanlar ne gibi aksiyon aldınız? Normal bir şeymi bu yani?

mahubey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Mi 8
Konular
2
İade ettiniz mi telefonu?

Lionelmessi1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cans
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Ben ettim.internetten aldığım için kolsulsuz iade şansım vardı ama çok yoruma denk geldim aynı problemi yaşayan insanlarda olmuş.

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Bende çok şükür bu kamera sorunu olmadı. Fabrikasyon bir hata olduğu kesin ama kronik denecek kadar da yaygın olduğunu düşünmüyorum yabancı kaynaklarda pek görmedim çünkü. Hiç bir sıkıntı olmadan iade edebilirsiniz ben çok memnunum telefonumdan.

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
ben hiç dikkat etmedim ama gps düzgün çalışmıyordu geçen hafta servise gönderdim. bugün rapor yazmışlar düzgün çalışıyor diye. herhangi bir işlem yapılmamış. gelince buğu olayına da bakacağım sorun devam ederse koşulsuz iade hakkımı kullanacağım.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
ben hiç dikkat etmedim ama gps düzgün çalışmıyordu geçen hafta servise gönderdim. bugün rapor yazmışlar düzgün çalışıyor diye. herhangi bir işlem yapılmamış. gelince buğu olayına da bakacağım sorun devam ederse koşulsuz iade hakkımı kullanacağım.
O değil de cihaz açıldı ip68de yalan oldu desene. yeni cihazları hemen almamak lazım izlegör her zaman fayda veriyor. Bende rom twrp çıkmadan k60 ultra aldımda ne oldu bl kilidi 360 saat verdi kafaya bile takmıyorum neden açsam ne olacak hiç birşey yok şuan için

xomamme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaomi
Cihazım
13T PRO
Konular
12
açtıklarını sanmıyorum. ben aslında yd 13 ultra alacaktım keşke öyle yapsaymışım. nerden bileyim stabil olmayan cihaz alacağımı.

O değil de cihaz açıldı ip68de yalan oldu desene. yeni cihazları hemen almamak lazım izlegör her zaman fayda veriyor. Bende rom twrp çıkmadan k60 ultra aldımda ne oldu bl kilidi 360 saat verdi kafaya bile takmıyorum neden açsam ne olacak hiç birşey yok şuan için

Üst Alt