Çift imei kayıt oluyor fakat güncellemeyle gidiyor güncellemeden sonra tekrar işlem gerekiyor.Mi11t çift hat imei kaydı yapılanlar listesinde gözüküyor? Gerçekten çift hat kayıt oluyor mu ve hâlâ güncelleme yapınca imei siliniyor mu?
Bu cihaza custom ROM çıkmadığı sürece bu imei işleri düzene girmezMi11t çift hat imei kaydı yapılanlar listesinde gözüküyor? Gerçekten çift hat kayıt oluyor mu ve hâlâ güncelleme yapınca imei siliniyor mu?
Peki uzaktan imei atılıyor mu yoksa box veya direnç işlemi mi yapılıyor?Çift imei kayıt oluyor fakat güncellemeyle gidiyor güncellemeden sonra tekrar işlem gerekiyor.
İşlemci snapdragon olmadığı için rom işleri yavaş ilerleyecektir tahminimce. Kalıcı imei çıksın başka bişey istemem. Güncelleme yapınca imei gidecekse insan cihazdan soğur. Ben kayıtsız aldım kayıtsız kullanıyorum sırf bu yüzden kayıt yaptırmadım.Bu cihaza custom ROM çıkmadığı sürece bu imei işleri düzene girmez
Uzaktan işleme uygun hocamPeki uzaktan imei atılıyor mu yoksa box veya direnç işlemi mi yapılıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci snapdragon olmadığı için rom işleri yavaş ilerleyecektir tahminimce. Kalıcı imei çıksın başka bişey istemem. Güncelleme yapınca imei gidecekse insan cihazdan soğur. Ben kayıtsız aldım kayıtsız kullanıyorum sırf bu yüzden kayıt yaptırmadım.
Custom rom olmadığı için güncellemede ve sıfırlama da gidiyor IMEI zaten bir Allah'ın kuluda bu cihaza custom yapmadı tutki k40 gaminde bile varPeki uzaktan imei atılıyor mu yoksa box veya direnç işlemi mi yapılıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemci snapdragon olmadığı için rom işleri yavaş ilerleyecektir tahminimce. Kalıcı imei çıksın başka bişey istemem. Güncelleme yapınca imei gidecekse insan cihazdan soğur. Ben kayıtsız aldım kayıtsız kullanıyorum sırf bu yüzden kayıt yaptırmadım.