Hocam bu romları bı hindistanlilar bı Ruslar yapıyor ikisininde ekonomisi bizimkinden kötü oyuzden gelmiyordur fark ettiyseniz ucuz telefonlara daha çok rom geliyorCustom rom olmadığı için güncellemede ve sıfırlama da gidiyor IMEI zaten bir Allah'ın kuluda bu cihaza custom yapmadı tutki k40 gaminde bile var
Yapılıyor ama ücreti 300-400 civarında.Sure varsa beklemenizi tavsiye ederim ama kalıcı yöntem içingelme ihtimali varmı
300-400 mu yuh hocam Adanadayim kıytırık telefoncular bile 50 tlye atıyor 11t ye imei.Yapılıyor ama ücreti 300-400 civarında.Sure varsa beklemenizi tavsiye ederim ama kalıcı yöntem için
Uzaktan bu fiyatla hocam box yanında ise evet o fiyata yaparlar300-400 mu yuh hocam Adanadayim kıytırık telefoncular bile 50 tlye atıyor 11t ye imei.
8-9 saat ekran süresi alıyorum yoğun kullanımda bile 6 saatten aşağıya düşmüyor neye göre bu yorumu yazdınız anlamadımAlmayı düşünen arkadaşlar bence bu cihazdan uzak dursun şarj gerçekten berbat kullandıkça dahada berbatlaşıyor uzak durun.
Merhaba. Hangi romu kullanıyorsunuz?8-9 saat ekran süresi alıyorum yoğun kullanımda bile 6 saatten aşağıya düşmüyor neye göre bu yorumu yazdınız anlamadım
Bende şarj konusunda çok memnunum hocam . Şarjı az gidiyor diyenleri pek anlamıyorum.8-9 saat ekran süresi alıyorum yoğun kullanımda bile 6 saatten aşağıya düşmüyor neye göre bu yorumu yazdınız anlamadım
Global 13.0.3 kararlı rom. Gereksiz servisler kaldırılmış, reklamlar kapatılmış, arka planda çalışan uygulamalara ayat çekilmiş haliyle en kötü 6 saat ekran süresi alıyorum normalde fazla oyun oynamazsam 7-8 saat arası. Tasarruf yaparsam 8 saatten fazla da ekran süresi alabiliyorum.Merhaba. Hangi romu kullanıyorsunuz?