Şuan için hangi sürümde kayıt yapıyorsa onda kalması sağlıklı daha yaygın olursa cihazın kaydı o zaman anlaşılırMIUI 12.5 halilyle satın aldım...
SIM takmadım henüz MIUI 13.0.5.0'a güncelledim..
Daha önce imei işi hallettiğim bir arkadaş yaparım ama güncelleme gelirse imei gider dedi. ok, peki sistem MIUI 13 de mi kalacak yoksa 12.5'e alıp öyle mi IMEI atacak ?
diyeceksinizki niye bize soruyorsun, IMEI atacak adama sorsana..
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için...Şuan için hangi sürümde kayıt yapıyorsa onda kalması sağlıklı daha yaygın olursa cihazın kaydı o zaman anlaşılır
Ikisi ayni şey zaten hocam, sanırım senin demek istediğin miui 12.5.x guncellemeleri android 11 miui 13.x guncellemeleri ise android 12 ile geliyor, sürüm yükselt veya dusur fark etmez bu cihazda her türlü imei gider.Bir sorum daha var, miui güncellemesinde mi imei gidiyor, Android güncellemesinde mi yoksa her ikisinde de mi?
Miui 13 şarjı berbattı cihazı aldığımda kilidi kaldırıp rom yükledim MIUI 12 ye geçtim şarj inanılmaz harika hocam 13 biraz sıkıntılı 13.5 i bekliyor milletAlmayı düşünen arkadaşlar bence bu cihazdan uzak dursun şarj gerçekten berbat kullandıkça dahada berbatlaşıyor uzak durun.
6-8 saat arası ekran süresi alıyorum 13 ile. Ss paylaşabilirim. Şarjı efsane bence. Üstelik günde en az iki saat pubg oynuyorum. Yine de akşama kadar bitmiyor şarjı.Miui 13 şarjı berbattı cihazı aldığımda kilidi kaldırıp rom yükledim MIUI 12 ye geçtim şarj inanılmaz harika hocam 13 biraz sıkıntılı 13.5 i bekliyor millet
6-8 saat arası ekran süresi alıyorum miui 13 ile. Ss paylaşıyorum. Şarjı efsane bence. Üstelik günde en az iki saat pubg oynuyorum. Yine de akşama kadar bitmiyor şarjı.
Uzaktan oturum açıyoruz ama maliyet yüksek çıkıyor.Ağustos sonu itibariyle uzaktan imei ihtimalide bitti... Bu işle uğraşanlar cihazı illa istiyorlar... Sanırım ChimeraTool üzerinden yapıyorlar... Bunun içinde cihazın programın yüklü olduğu PC'ye direkt bağlanması gerekiyor...
Mesela ne kadara çıkıyor maliyet ?Uzaktan oturum açıyoruz ama maliyet yüksek çıkıyor.