Rom Mi 11t global Miui 14 A13 TKWMIXM Rom

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
hocam ben hiçbir değişiklik göremedim. sadece ayarlardaki simgeler değişmiş o kadar. customiuizer'ı ben kendim root ile kurdum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler. Şarj nasıl gidiyor onu da test ederseniz çok iyi olur. Bir de merak ettiğim şey, sizin yöntemle global romdan Endonezya romuna geçiş olur mu isim değişikliği yaparak.

deezy154

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yigit
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
3
Teşekkürler. Şarj nasıl gidiyor onu da test ederseniz çok iyi olur. Bir de merak ettiğim şey, sizin yöntemle global romdan Endonezya romuna geçiş olur mu isim değişikliği yaparak.
hocam maalesef telefonla çok ilgilenmediğim için şarj süresine bakamıyorum. globalden endonezya hakkında da bir fikrim yok maalesef, ama sürüm düşeceği için belki sıkıntılar çıkabilir. çıkmasa bile google'ın global romda yüklü uygulamaları endonezyaya geçince kalabilir..

kakc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 11t
Konular
8
endonezya romundaydım isim değiştirme taktiğiyle üzerine bunu yükledim işe yaradı şu an miui 14'teyim fakat değişen hiçbir şey yok..
bende neden calismiyor acaba eu 13.0.9 dayim

erhangulenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
mi 9t
Konular
13
endonezya romundaydım isim değiştirme taktiğiyle üzerine bunu yükledim işe yaradı şu an miui 14'teyim fakat değişen hiçbir şey yok..
Bende aynı şekilde yükledim. Hoşuma gitmedi. Tekrar Endo 12.5 sürümüne aynı taktikle geri dönemedim. Sürüm düşürmede sıkıntı oluyor galiba. Bu konuda bilginiz varmı acaba

kakc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 11t
Konular
8
Bende aynı şekilde yükledim. Hoşuma gitmedi. Tekrar Endo 12.5 sürümüne aynı taktikle geri dönemedim. Sürüm düşürmede sıkıntı oluyor galiba. Bu konuda bilginiz varmı acaba
surumu hatırlamıyorum ama 13 lerden birinden sonra bu yontem ise yaramamaya basladı 13.0.5 di sanırsam

deezy154

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yigit
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
3
Deezy hocam size zahmet Indo sürüm için Boot.img dosyasını dumplayıp paylaşır mısınız
hocam maalesef endo sürümü elimde yok ben miui 14 global sürümdeyim fakat siz istediğiniz endo sürümünün fastboot dosyasını indirip açın, onun içinde sanıyorum ki boot klasörü içinde boot.img dosyası olması lazım. fastboot dosyaları zaten dump edilmiş halde geliyolar. miui 14 ilk başta fastboot rom olarak değil de, ota update olarak geldiği için ben ekstra uğraştım.

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
hocam maalesef endo sürümü elimde yok ben miui 14 global sürümdeyim fakat siz istediğiniz endo sürümünün fastboot dosyasını indirip açın, onun içinde sanıyorum ki boot klasörü içinde boot.img dosyası olması lazım. fastboot dosyaları zaten dump edilmiş halde geliyolar. miui 14 ilk başta fastboot rom olarak değil de, ota update olarak geldiği için ben ekstra uğraştım.
Bu gün 14 e geçtim ben de iyi diyorlardı 13 deki boot dosyasını flashlasam magiski kullanmaya devam edebilir miyim hocam

Üst Alt