Rom Mi 11t global Miui 14 A13 TKWMIXM Rom

deezy154

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yigit
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
3
Peki telefondaki herşey silindimi. Format atma gibi birşey oldum acaba
hayır bende her şey olduğu gibi geldi. sadece ufak tefek aksaklıklar çıktı. mesela 3. parti bir fotoğraf düzenleme uygulaması android 13'te çalışmadı. google klavyenin alt kısmında boş bir bar ortaya çıktı, onu çözdüm. elimde boot.img dosyası olmadığı için root atamadım fakat onun da çözümünü buldum. bende her şey hala miui 13.0.5 gibi devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki hocam root var mıydı sizde? root gitti mi?
hocam evet root vardı ve root gitti ve bu dosya OTA güncellemesi olduğu için, içinde boot.img yok. fakat onun da bir yöntemini buldum. boot.img ayrıştırmayı öğrendim, magiskle yine aynı şekilde patchleyip flashladım. her şey olduğu gibi devam ediyor.

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22
hayır bende her şey olduğu gibi geldi. sadece ufak tefek aksaklıklar çıktı. mesela 3. parti bir fotoğraf düzenleme uygulaması android 13'te çalışmadı. google klavyenil alt kısmında boş bir bar ortaya çıktı, onu çözdüm. elimde boot.img dosyası olmadığı için root atamadım fakat onun da çözümünü buldum. bende her şey hala miui 13.0.5 gibi devam ediyor
root çözümü nedir hocam paylaşırsanız çok sevinirim. ilginç şeyler yaşanıyor gerçekten :) fakat xiaomi bu yöntemi 13.05 den sonra bloklamış. tam sınırda yakalamışsınız.

deezy154

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yigit
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
3
root çözümü nedir hocam paylaşırsanız çok sevinirim. ilginç şeyler yaşanıyor gerçekten :) fakat xiaomi bu yöntemi 13.05 den sonra bloklamış. tam sınırda yakalamışsınız.
hocam bir uygulama buldum ota dosyaları içinden boot.img ayıklamak için. fakat herkes anlamayabilir nasıl kullanıldığını. o yüzden boot.img'ı bir yere yüklemeyi düşünüyorum. siz onu magisk ile patchleyip yüklersiniz isterseniz

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22
hocam bir uygulama buldum ota dosyaları içinden boot.img ayıklamak için. fakat herkes anlamayabilir nasıl kullanıldığını. o yüzden boot.img'ı bir yere yüklemeyi düşünüyorum. siz onu magisk ile patchleyip yüklersiniz isterseniz
çok iyi olur hocam upload ederseniz. bir de nasıl boot edeceğiz yine fastboot yöntemi ile mi?

ayrıca klavye çözümünü de söylerseniz çok iyi olur. teşekkürler şimdiden.

deezy154

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yigit
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
3
çok iyi olur hocam upload ederseniz. bir de nasıl boot edeceğiz yine fastboot yöntemi ile mi?

ayrıca klavye çözümünü de söylerseniz çok iyi olur. teşekkürler şimdiden.

xiaomi 11t miui 14 Global boot.img dosyası(Mega linki):
yedek(Google drive linki):

hocam bu verdiğim boot.img'ı telefona atın. magisk ile patchleyin. burdaki konuda anlatımı var.
konu: burada

klavye içinse, ayarlara girip sistem navigasyonu diye arattım. (ben hareketler ile kullanıyorum. tuşlar ile kullanan varsa işe yarar mı bilmem) hemen orda "Tam ekran göstergesini gizle" diye bir seçenek var. onu açık hale getirince klavye düzeldi.

Son düzenleme:

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22
xiaomi 11t miui 14 boot.img dosyası:
not: az sonra googla drive'a da yükleyeceğim.

hocam bu verdiğim boot.img'ı telefona atın. magisk ile patchleyin. burdaki konuda anlatımı var.
konu: burada

klavye içinse, ayarlara girip sistem navigasyonu diye arattım. (ben hareketler ile kullanıyorum. tuşlar ile kullanan varsa işe yarar mı bilmem) hemen orda "Tam ekran göstergesini gizle" diye bir seçenek var. onu açık hale getirince klavye düzeldi.
hocam şu an hatırlayamadığım için soruyorum. root attıktan sonra sıfırlanıyor muydu telefon yoksa bilgiler aynen kalıyor mu?

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Ne gibi değişiklikler oldu cihazda ayarlar menüsü vs ss alabilir miyiz mümkünse

deezy154

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yigit
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
3
Ne gibi değişiklikler oldu cihazda ayarlar menüsü vs ss alabilir miyiz mümkünse
hocam ben hiçbir değişiklik göremedim. sadece ayarlardaki simgeler değişmiş o kadar. customiuizer'ı ben kendim root ile kurdum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

erhangulenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
mi 9t
Konular
13
endonezya romundaydım isim değiştirme taktiğiyle üzerine bunu yükledim işe yaradı şu an miui 14'teyim fakat değişen hiçbir şey yok..
Aynen dediğini yaptım. Bende Endonezya romundaydım. Senin taktikle 14 globale geçtim. Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Bikaç özellik dışında herhangi bir ekstra özellik yok. Şarj süresini test edeceğim. Ona göre devam edecem.

Üst Alt