İnceleme Mİ 11 Ultra genel izlenimlerim

ilkay0308

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkay
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Ben bu cihazı almak istiyorum ama yabancı forumlarda wifi sorunu ve ozellikle sürekli ısınma problemi olduğundan bahsedilmiş. EU rom ile kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilirler mi? Çünkü sonuçta garantisiz bir cihaz alacağız ve ısınma sonrası wifi kartının donanımsal bozulması ve bunun sonucu anakart değişikliğine gidildiği yazıyor. Bu arada direnç ile kullanmayı düşünmüyorum.

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
2 haftadır kullanıyorum endonezya global rom ile wifi kopması vs yaşamadım oyun oynarken ısınan bir telefon ısınmayan zaten 10 fps veriyodur yazın bakmak lazım bide

Trkrkn61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TARIK
Cihazım
13 ULTRA
Konular
15
Cihazım AVRUPA sürümü takribi 11500TL civarinda maliyeti oldu
Söylediklerinize tamamen katılıyorum hic bir cihaz 4/4 lük olmasini beklemiyoruz elbette lakin miui sürümlerinde atlanmassi mümkün olmayan okadar tuaf hatalar varki mesela whatsaap tan gelen sesli msj dinlerken aniden yakınlık sensörü nun devreye girmesi vs vs cok enteresan hatalar var.lakin gercek olan tek bir sey varki android platformun icerisinde en gozde ve en eglenceli ara birim MIUI
Hocam imei durumunu nasıl hallettin peki?

Denzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Arkadaşlar mi 11 ultra mı s21 ultra mı yada başka bir tavsiyeniz var mı

gokyuzu84

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Lenovo S1
Konular
1
Bu telefonda dışarıdan mtz uzantılı tema atsamda telefonda uygulayamıyorum, yada yazı tipini değiştiremiyorum. Buna imkan sağlayan program yada rom varmı ? Global Romlarda bu özellik kapalı.

Bide Magisk root yapmak için konuda herhangi bir anlatım yada konu başlığı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Ardultra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
0
Merhaba,
11 ultrayı 1 aydır kullanmaktayım. Şöyle bir sorunum var, titreşimi çok az, neredeyse hissedilmiyor. Cepteyken mümkün olmadığı gibi masa üzerinde bile hissedemiyorum. Ancak elimde olması lazım hissetmek için.
Telefon imei işlemi için açılmıştı. Bununla ilgili sorun olmuş olabilir mi? Sizlerde titreşim durumu nasıl?

ilkeraslantas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Merhaba,
11 ultrayı 1 aydır kullanmaktayım. Şöyle bir sorunum var, titreşimi çok az, neredeyse hissedilmiyor. Cepteyken mümkün olmadığı gibi masa üzerinde bile hissedemiyorum. Ancak elimde olması lazım hissetmek için.
Telefon imei işlemi için açılmıştı. Bununla ilgili sorun olmuş olabilir mi? Sizlerde titreşim durumu nasıl?
Ben titreşim konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Evet bazen titreşim modunda ve cebimde ise duyamayabiliyorum. Ama bazende telefon içerideki masanın üzerinde oluyor ben diğer odadan duyuyorum titreşimini.

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Merhaba,
Titreşimi gayet güçlü bir telefon aslında büyük ihtimalle yerine vs tam oturmamış olabilir

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
Bu telefonda dışarıdan mtz uzantılı tema atsamda telefonda uygulayamıyorum, yada yazı tipini değiştiremiyorum. Buna imkan sağlayan program yada rom varmı ? Global Romlarda bu özellik kapalı.

Bide Magisk root yapmak için konuda herhangi bir anlatım yada konu başlığı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Eu rom kurmanız gerekiyor magisk için bu işlerden anlıyorsanız yapın yoksa bulaşmayın yaparım derseniz yapılışını size özelden anlatırım

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
38
Cihazım AVRUPA sürümü takribi 11500TL civarinda maliyeti oldu
Söylediklerinize tamamen katılıyorum hic bir cihaz 4/4 lük olmasini beklemiyoruz elbette lakin miui sürümlerinde atlanmassi mümkün olmayan okadar tuaf hatalar varki mesela whatsaap tan gelen sesli msj dinlerken aniden yakınlık sensörü nun devreye girmesi vs vs cok enteresan hatalar var.lakin gercek olan tek bir sey varki android platformun icerisinde en gozde ve en eglenceli ara birim MIUI
Yakınlık sensörü sorunu nasıl çözülür

Üst Alt