tabiki mi 11 ultraMi11 ultra mı iyi mi 11 t pro mu
ikisinide kullandık kıyas dahi edilemez 11 ultra her zamanMi11 ultra mı iyi mi 11 t pro mu
Tema değişikliği çözüm olabilir. Olmazsa format data yapmak gerekirKonuyla çok alakalı değil belki ama acemiligime verin mi 11 ultra kullanıyorum yurtdışı bir cihazım var güncel MIUI sürümde herşey mükemmel sadece bir sorun yaşıyorum o da şu şekilde cihazımın arka ekranı kendi kendine arka ekranı kullan ve çift dokununca uyan seçenekleri kapanıyor bildirimleri göster seçeneği açık kaliyor sebebini yada çözümünü bilen varsa çok mutlu olacağım
ben almayi dusunuyom vergisini verip pasaporta isleniyomu bunu nerden ogrenebilirim cin global kayita farkediyomu tesekurlerSevgili dostlar yaklaşık 3 haftadır kulandığım mi 11 ultra ile ilgili gördüklerimi sizlere aktarmak istedim
Olmuş dediklerim
1=Mükemmel bir ekran kalitesi ve akıcılığı
2=Mükemmel ses deneimi sanırım piyasanın en iyisi diyebilirim
3=kamera busefer olmuş
4=premium hisiyatı ben burdayım diyor
Olmamış dediklerim
1=Gereksiz bir sıcaklık var ve bu sıcaklık düşmüyor kapatıp 10 dakika kadar sogutmayada bıraksam açıldıgında yine sıcaklıgı seviyor.
2=Super duvar kagıtları aktifken mesela marsın ileri veya geri gelmesi durumunda tuaf bir kasıntı oluşuyor görsel acıdan cansıkıyor
3=batarya performansı malesefki iyi değil lakin piskolojik olarak güzel bir düzenek yapmışlar %100 de iken şardan çekildiğinde hemen 99a düşmüyor buda batarya iyi gidiyor galiba düşüncesine sokuyor insanı lakin final öyle değil
4=Yazılımsal bir çok sorun var mesela bazı uygulamalar çökebiliyor lakin katıp açıldıgında düzeliyor en yakın zamanda çözüleceğini umuyorum
Sonuç=Sevgili dostalar şahsi fikrimce Başarılı bir cihaz lakin android cihaz üreticilerinin şu güncelleme ile ilgili performans artırması veya düşürmesi işine bir el atmaları gerekir Ben bir telefon satıcısı olarak müşterimin ilk izlenimlerine dikkat ederim genelde ve hata gördükleri durumlarda ise Güncelleme ile düzelir demekten BIKMIŞ durumdayım.bu cihazları üzereten firmalar bunları incelemiyorlarmı anlamış değilim hatalı yazılım ve hatalı cihazı piyasaya sürmelerini ve güncelleme çabası ile düzeltme yapmalarına birtürlü anlam veremiyorum.