- Adım
- EMRE
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 16
Evet gidişat sanki bu seneyi kurtardık gibisüper. İnşallah böyle devam eder.
Evet gidişat sanki bu seneyi kurtardık gibisüper. İnşallah böyle devam eder.
Benim tavsiyem asla telefonu havuzda kullanmayın. aynı hataya düşenlerin (ben de dahil) telefonları su aldı, kamerada su buharı vb problemler oldu. Forumda da var örnekleri. Cihaz açılmasa bile Mi 11 Ultra'nın su geçirmezlik sertifikası pek işe yaramıyor. yabancı forumlarda da kesinlikle su değdirmeyin telefona deniliyor. Hatta bu olayı, arabada airbag var diye duvara çarpmaya benzetiyorlar. Ancak, galaxy s7 ve p20 pro telefonlarımda suya denize giriyordum, asla bişey olmuyordu.hem ayranım dökülmesin hem bilmem ne pek hoş tabir olmamış burda ona rağmen cevap vereyim.
Evet yazın havuz da telefon kullanıyorum ( kullanmak istiyorum çocukları çekmek için ).
2. Olarak da zaten şuan xiaomi 11 ultra sahibiyim ve bu telefona direnç işlemi sonucu yüksek bi oranda kablosuz şarj veya kablosuz ters şarj nfc gibi arızalar ÇIKABİLİYOR. risk almaya değer mi diye burda soru yonelttim.
3. olarak şuan hali hazırda yurt dışına gittiğim için kayıt hakkım var yani tek masrafım 6. bin verip imei kaydettirmek olacak.
uluslar arası onaylı bi yerden sertifika almak kolay olmaz aslında mi 11 ultra bu sertifikayı aldığı halde su geçiriyorsa bu sertifikanında güvenilirliği sorgulanır. ben bu yaz kullanmayı düşünüyordum havuzda tereddüte düştüm şimdiBenim tavsiyem asla telefonu havuzda kullanmayın. aynı hataya düşenlerin (ben de dahil) telefonları su aldı, kamerada su buharı vb problemler oldu. Forumda da var örnekleri. Cihaz açılmasa bile Mi 11 Ultra'nın su geçirmezlik sertifikası pek işe yaramıyor. yabancı forumlarda da kesinlikle su değdirmeyin telefona deniliyor. Hatta bu olayı, arabada airbag var diye duvara çarpmaya benzetiyorlar. Ancak, galaxy s7 ve p20 pro telefonlarımda suya denize giriyordum, asla bişey olmuyordu.
O sertifikaya test için gönderdikleri ürün ile piyasa sürülen versiyon farklı bile olabilir. Seri üretimde daha dandik malzeme kullanmış olabilirler. Bi şekilde bi yerinden su alıyor (mikrofon, sim kart yuvası ve her neresiyse bilmiyorum). Suda kullanmak için kılıflar var, en güvenlisi bu.uluslar arası onaylı bi yerden sertifika almak kolay olmaz aslında mi 11 ultra bu sertifikayı aldığı halde su geçiriyorsa bu sertifikanında güvenilirliği sorgulanır. ben bu yaz kullanmayı düşünüyordum havuzda tereddüte düştüm şimdi
t sanki
Maalsesef dün itibariyle benim telefonuma 120 gün sonra kayıt yaptırmazsam kapanacağı uyarısı geldi. 120 gün bu 1. sim , 120 gün 2. sim yani toplam 8 ay daha kullanabilirim. Size sorum şu. 1 ocak 2024 den itibaren bu 120 günlük süreler sıfırlanıyor mu.Evet gidişat sanki bu seneyi kurtardık gibi
Ankara'da isen yardimci olayım hocam. Çok sağlam tamircim var. Ben kullanıyorum.mi 11 ultra direnç kayıt yaptırıp kablosuz sarj ve ters sarjı calısan var mı ? varsa direnci nerede yaptırdınız yardımcı olur musunuz? teşekkürler
Ankara'da isen yardimci olayım hocam. Çok sağlam tamircim var. Ben kullanıyorum.
İismi nedir ben ankaradayım sürem dolduğunda aklımda olsunAnkara'da isen yardimci olayım hocam. Çok sağlam tamircim var. Ben kullanıyorum.