Soru Mi 11/RN Note 10/X3 Pro imei repair

ayidogi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
iphone 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
123
Telefon Modeli
Iphone 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere 2021 itibariyle çıkan bu serilere imei repair işlemi yapılamıyor. İnternette araştırdığım kadarıyla iki sim slotunda da xiaomi rsa kilidi kullanmış, uzmanlar buna aşılması imkansız gözüyle bakıyorlar. Ancak bir başka kısım ise xiaomi'nin ilerileyen aylarda bu konunun çözümünü sızdıracağını aksi halde çok fazla tepki geleceğini iddia ediyor tüm bunların yanında en anlamsız kısmı ise sarı sitedeki pek çok satıcının imei repair yapabildiğini iddia etmesi.

Facebook'ta Xiaomi Yazılım Destek adlı sayfa admini Nisan ayında telefonu açarak donanımsal bazı işlemler yaparak şebeke alındığını ancak bu yöntemin sağlıklı ve henüz kararlı çalışmadığını paylaşmış.

Sizce mevcut ve yeni çıkacak modeller için durum değişecek mi ? Bu konudaki bilgili arkadaşların yorumlarını almak istiyorum.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Amaçları TR içi garantili satışı arttırmak ; garantili cihaz kadar garantisiz de çok cihaz var. Bu saatten sonra da geri adım atacaklarını asla düşünmüyorum. Facebook sayfası da berbat ayrıca, fan clubdan farkı yok.

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Xiaomi Yurt dışı cihaz devri bu saatten sonra kapanmıştır bence

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
Redmi note 10 u kenara kaldırdım bi ümit belki diye bekliyoruz.

Oyla:

impossible42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Cnc Operatörü
Konular
15
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere 2021 itibariyle çıkan bu serilere imei repair işlemi yapılamıyor. İnternette araştırdığım kadarıyla iki sim slotunda da xiaomi rsa kilidi kullanmış, uzmanlar buna aşılması imkansız gözüyle bakıyorlar. Ancak bir başka kısım ise xiaomi'nin ilerileyen aylarda bu konunun çözümünü sızdıracağını aksi halde çok fazla tepki geleceğini iddia ediyor tüm bunların yanında en anlamsız kısmı ise sarı sitedeki pek çok satıcının imei repair yapabildiğini iddia etmesi.

Facebook'ta Xiaomi Yazılım Destek adlı sayfa admini Nisan ayında telefonu açarak donanımsal bazı işlemler yaparak şebeke alındığını ancak bu yöntemin sağlıklı ve henüz kararlı çalışmadığını paylaşmış.

Sizce mevcut ve yeni çıkacak modeller için durum değişecek mi ? Bu konudaki bilgili arkadaşların yorumlarını almak istiyorum.
Bu rsa olayı işlemciyle mi alakalı yani qualcom mediatek fark etmeden rsa koruması oluyor mu yoksa sadece qualcomda mı oluyor

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Bu rsa olayı işlemciyle mi alakalı yani qualcom mediatek fark etmeden rsa koruması oluyor mu yoksa sadece qualcomda mı oluyor
Quallcom da var mediatek te BL kilidi açmadan bile IMEI repair yapılıyor

Oyla:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
İşlemciyle alakalı değil bildiğim kadarıyla her iki işlemciye de korumalı diye biliyorum

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
mi 10t/lite versiyonlarında durum nedir hocam onlar da ocak 2021 çıkışlı gözüküyor. İmei de sıkıntı oluyor mu bu cihazlarda

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
mi 10t/lite versiyonlarında durum nedir hocam onlar da ocak 2021 çıkışlı gözüküyor. İmei de sıkıntı oluyor mu bu cihazlarda
Hayır ikisine de atılıyor

Oyla:
Üst Alt