Soru Mi 11/RN Note 10/X3 Pro imei repair

ayidogi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
iphone 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
123
Telefon Modeli
Iphone 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere 2021 itibariyle çıkan bu serilere imei repair işlemi yapılamıyor. İnternette araştırdığım kadarıyla iki sim slotunda da xiaomi rsa kilidi kullanmış, uzmanlar buna aşılması imkansız gözüyle bakıyorlar. Ancak bir başka kısım ise xiaomi'nin ilerileyen aylarda bu konunun çözümünü sızdıracağını aksi halde çok fazla tepki geleceğini iddia ediyor tüm bunların yanında en anlamsız kısmı ise sarı sitedeki pek çok satıcının imei repair yapabildiğini iddia etmesi.

Facebook'ta Xiaomi Yazılım Destek adlı sayfa admini Nisan ayında telefonu açarak donanımsal bazı işlemler yaparak şebeke alındığını ancak bu yöntemin sağlıklı ve henüz kararlı çalışmadığını paylaşmış.

Sizce mevcut ve yeni çıkacak modeller için durum değişecek mi ? Bu konudaki bilgili arkadaşların yorumlarını almak istiyorum.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Bu cihazlardan herhangi birine imei atılabilirse diğer modellere de çift sim repair yolu açılır.
Çift sim için uzun zamandır uğraşılıyor ama sonuç alınamadı hala. Sanırım bu modeller için TR serüveni başlamadan biter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 10T için repair çocuk oyuncağı ben evde kendim yaptım.
Çift sim şuan için MTK işlemcili cihazlarda mevcut grupta yayınlandı gecen

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek