- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- iphone 7
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 123
- Telefon Modeli
- Iphone 7
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere 2021 itibariyle çıkan bu serilere imei repair işlemi yapılamıyor. İnternette araştırdığım kadarıyla iki sim slotunda da xiaomi rsa kilidi kullanmış, uzmanlar buna aşılması imkansız gözüyle bakıyorlar. Ancak bir başka kısım ise xiaomi'nin ilerileyen aylarda bu konunun çözümünü sızdıracağını aksi halde çok fazla tepki geleceğini iddia ediyor tüm bunların yanında en anlamsız kısmı ise sarı sitedeki pek çok satıcının imei repair yapabildiğini iddia etmesi.
Facebook'ta Xiaomi Yazılım Destek adlı sayfa admini Nisan ayında telefonu açarak donanımsal bazı işlemler yaparak şebeke alındığını ancak bu yöntemin sağlıklı ve henüz kararlı çalışmadığını paylaşmış.
Sizce mevcut ve yeni çıkacak modeller için durum değişecek mi ? Bu konudaki bilgili arkadaşların yorumlarını almak istiyorum.
Facebook'ta Xiaomi Yazılım Destek adlı sayfa admini Nisan ayında telefonu açarak donanımsal bazı işlemler yaparak şebeke alındığını ancak bu yöntemin sağlıklı ve henüz kararlı çalışmadığını paylaşmış.
Sizce mevcut ve yeni çıkacak modeller için durum değişecek mi ? Bu konudaki bilgili arkadaşların yorumlarını almak istiyorum.