- Adım
- onur
- Cihazım
- mi note 10
- Konular
- 1
mi 11 lite kamera gece modu çekiminden sonra mor çıkıyor çözüm varmıdır
Bu sorun modem dosyasından kaynaklandığı için her romda aynı sorun oluyor. Ben android 12 pixel os romuna geçtim, anx kamera kurdum anca takılmalar kapanmalar geçti. Yine AI çalışmıyor yine gece modu mor çekiyorHocam hiçbir şekilde sorunun çözümü yok mu yani? Bu sorunların yaşanmadığı bir rom var mı?
Anladım hocam. Telefonu severek kullanıyorum ama bu sorun yüzünden telefonu aldığıma pişman oldum.Bu sorun modem dosyasından kaynaklandığı için her romda aynı sorun oluyor. Ben android 12 pixel os romuna geçtim, anx kamera kurdum anca takılmalar kapanmalar geçti. Yine AI çalışmıyor yine gece modu mor çekiyor
EFS yedeğiniz varsa cihazı 8 ay orjinal imeisinde kullanın, kapanınca imei değişmiş EFS dosyasını yükleyin 4 ay'ı da onunla geçirin. Bende imei öncesi yedek yok, olsa dediğim şekilde yine kullanışlı olur.Anladım hocam. Telefonu severek kullanıyorum ama bu sorun yüzünden telefonu aldığıma pişman oldum.
Merhaba benim cihaz da note 8 pro, android 10 miui 11 sürümüne geçmeyi düşünüyorumBen android 10 MIUI 11 düşürdüm, çok güzel de bir gcam buldum 8 proya. Size de tavsiye ederim. Gcam çok daha iyi çekiyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam animasyon olarak 12.5 ten geride. Ama sıkıntı olmuyor benim için. Herhangi bir bug göremedim. Gayet hızlı. Bu arada benim cihaz da sonradan üretildiği için MIUI 10 yükleyince ön kamera çalışmadı. Siz android 9 yüklediğiniz için çalışmamış olabilir. Android 10 MIUI 11.0.2 Endonezya sürümünü yükleyin gayet iyi, her şey çalışıyor.Merhaba benim cihaz da note 8 pro, android 10 miui 11 sürümüne geçmeyi düşünüyorum
o sürüm nasıl sizce hata bug filan var mı ve ön kamera android 9 miui 11.0.6 da çalışmıyordu ( cihazim daha sonra uretildigi icin muhtemelen) onda calisiyor mu acaba?
Tamamdir hocam sağolunHocam animasyon olarak 12.5 ten geride. Ama sıkıntı olmuyor benim için. Herhangi bir bug göremedim. Gayet hızlı. Bu arada benim cihaz da sonradan üretildiği için MIUI 10 yükleyince ön kamera çalışmadı. Siz android 9 yüklediğiniz için çalışmamış olabilir. Android 10 MIUI 11.0.2 Endonezya sürümünü yükleyin gayet iyi, her şey çalışıyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu dosyayi nerden bulabiliriz?Redmi note 10 pro için sorunsuz modem yapmışlar. Sensor sorunu ai kamera ve mor cekme sorunu yok. Modem boyutu 350 mb mış. Darısı bizlere...
note 10 pro forumundanBu dosyayi nerden bulabiliriz?