Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıkıntı Yok Başkan Her Daim Dönüş Saglayabilirim Bahsettiğin Telefon İle Yazınca Muhabetti de Farklı Oluyor
Hayırlı Olsun İnşallah Emeginin Karşılıgı Alın Terindir .. Güncelleme Yapma Tavsiyem Belliki Ugraşacak Vaktin De Yok O Sürümde Kal Uzun Bir Süre Ben İlk Heyecan İle Yaptım Güncelleme 4 Gb Aslan Gibi Mobil Veriden Hüsrana Ugradım Şarj Sıkıntısı Yaşadım Tabi Bu Kullanıma Göre Değişir Ama Tavsiyem Tabi Çok İstiyorsan 2 Hafta Gibi Sonra Güncelleme Yap Bu arada Da Hem Telefonu Tanırsın Hem de Telefon Optimize Olur Kullanım Sıklıgına ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tr Romunda Aynı Şekilde Yaşadım Globale geçmek zorunda kaldım Şu An 12.5.6. Günlük Kullanımda 2 saat Kadar Oyun 2 .3 saat sosyal medya 6 Saate kadar da YouTube Kullanıyorum Günü Çıkarıyor..
O bahsedilen ufak takılmaları farkettim yani ahım şahım kafaya takılacak şeyler değil ama telefonun akıcılığında farkediliyor ama sorun değil, sanırım sağlam güzel bir sürüm gelene kadar güncelleme yapmayacağım.