Tavsiye Mi 11 Lite aldım ama

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Panele nasıl bakıyoruz
Bağlantıdaki uygulamaya root yetkisi vererek öğrenebilirsiniz. LCM kısmında k9a_36_02_0a_mp_dsc_cmd yazıyorsa paneliniz tianma paneldir.

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
Sıkıntı Yok Başkan Her Daim Dönüş Saglayabilirim Bahsettiğin Telefon İle Yazınca Muhabetti de Farklı Oluyor 🙂

Hayırlı Olsun İnşallah Emeginin Karşılıgı Alın Terindir .. Güncelleme Yapma Tavsiyem Belliki Ugraşacak Vaktin De Yok O Sürümde Kal Uzun Bir Süre Ben İlk Heyecan İle Yaptım Güncelleme 4 Gb Aslan Gibi Mobil Veriden Hüsrana Ugradım Şarj Sıkıntısı Yaşadım Tabi Bu Kullanıma Göre Değişir Ama Tavsiyem Tabi Çok İstiyorsan 2 Hafta Gibi Sonra Güncelleme Yap Bu arada Da Hem Telefonu Tanırsın Hem de Telefon Optimize Olur Kullanım Sıklıgına ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tr Romunda Aynı Şekilde Yaşadım Globale geçmek zorunda kaldım Şu An 12.5.6. Günlük Kullanımda 2 saat Kadar Oyun 2 .3 saat sosyal medya 6 Saate kadar da YouTube Kullanıyorum Günü Çıkarıyor..
O bahsedilen ufak takılmaları farkettim yani ahım şahım kafaya takılacak şeyler değil ama telefonun akıcılığında farkediliyor ama sorun değil, sanırım sağlam güzel bir sürüm gelene kadar güncelleme yapmayacağım.

Üst Alt