Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 ay oldu alalı TR romundayım telefonu 12.5.2.0 güncelledikten sonra sarj çok gitmeye başladı aynı romda olanlarda aynı sıkıntı mı var yoksa sadece bende mi sorun var
1 ay oldu alalı TR romundayım telefonu 12.5.2.0 güncelledikten sonra sarj çok gitmeye başladı aynı romda olanlarda aynı sıkıntı mı var yoksa sadece bende mi sorun var
Kullanımda değişiklik olmadıysa rom kaynaklıdır, araştırmak lazım biraz sorunların giderildiği şarjı çok yemeyen bir rom vardır muhakkak, yani inşallah
Telefonum dün elime ulaştı 8. ay üretimi öyle olunca hemenaçtım tabi kısıtlı vakitte kendimce ayarlamalarımı yaptım gerçekten çok beğendim, tasarım olarak güzel bir cihaz. Şuan MIUI 12.0.2.0 sürümü yüklü daha stabil olan bir sürüm varmı güncelleme yapmam gereken hangi sürüme geçmeliyim.
Hayırlı Olsun İnşallah Emeginin Karşılıgı Alın Terindir .. Güncelleme Yapma Tavsiyem Belliki Ugraşacak Vaktin De Yok O Sürümde Kal Uzun Bir Süre Ben İlk Heyecan İle Yaptım Güncelleme 4 Gb Aslan Gibi Mobil Veriden Hüsrana Ugradım Şarj Sıkıntısı Yaşadım Tabi Bu Kullanıma Göre Değişir Ama Tavsiyem Tabi Çok İstiyorsan 2 Hafta Gibi Sonra Güncelleme Yap Bu arada Da Hem Telefonu Tanırsın Hem de Telefon Optimize Olur Kullanım Sıklıgına ...
Tr Romunda Aynı Şekilde Yaşadım Globale geçmek zorunda kaldım Şu An 12.5.6. Günlük Kullanımda 2 saat Kadar Oyun 2 .3 saat sosyal medya 6 Saate kadar da YouTube Kullanıyorum Günü Çıkarıyor..
Cihazınız hayırlı olsun, söylediğiniz sorunlar bende çok şükür hiç olmadı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Sadece black crash sorunu var o da güncelleme ile çözülüyor.
Bende black crash sorunu hiç olmadı hocam, ufak ufak amoled yanığı başlıyor gibi, klasik tianma panel sorunu. Black Crash Miui 12.5.4 sürümü ile çözüme kavuştu hocam.
Bende black crash sorunu hiç olmadı hocam, ufak ufak amoled yanığı başlıyor gibi, klasik tianma panel sorunu. Black Crash Miui 12.5.4 sürümü ile çözüme kavuştu hocam.