Tavsiye Mi 11 Lite aldım ama

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
kacıncı hafta üretimi olduguna nerden bakıyorsunuz

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
endera, İlk sayfa da yazıyor

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
1 ay oldu alalı TR romundayım telefonu 12.5.2.0 güncelledikten sonra sarj çok gitmeye başladı aynı romda olanlarda aynı sıkıntı mı var yoksa sadece bende mi sorun var

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
1
1 ay oldu alalı TR romundayım telefonu 12.5.2.0 güncelledikten sonra sarj çok gitmeye başladı aynı romda olanlarda aynı sıkıntı mı var yoksa sadece bende mi sorun var
Kullanımda değişiklik olmadıysa rom kaynaklıdır, araştırmak lazım biraz sorunların giderildiği şarjı çok yemeyen bir rom vardır muhakkak, yani inşallah :D

CeSeT27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 11 Lite
Meslek
Dokumacı
Konular
13
Açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim. Tasarımını gerçekten bende çok beğendim takıldığım biraz başınızı ağrıtabilirim.
Sıkıntı Yok Başkan Her Daim Dönüş Saglayabilirim Bahsettiğin Telefon İle Yazınca Muhabetti de Farklı Oluyor 🙂
Telefonum dün elime ulaştı 8. ay üretimi öyle olunca hemenaçtım tabi kısıtlı vakitte kendimce ayarlamalarımı yaptım gerçekten çok beğendim, tasarım olarak güzel bir cihaz. Şuan MIUI 12.0.2.0 sürümü yüklü daha stabil olan bir sürüm varmı güncelleme yapmam gereken hangi sürüme geçmeliyim.
Hayırlı Olsun İnşallah Emeginin Karşılıgı Alın Terindir .. Güncelleme Yapma Tavsiyem Belliki Ugraşacak Vaktin De Yok O Sürümde Kal Uzun Bir Süre Ben İlk Heyecan İle Yaptım Güncelleme 4 Gb Aslan Gibi Mobil Veriden Hüsrana Ugradım Şarj Sıkıntısı Yaşadım Tabi Bu Kullanıma Göre Değişir Ama Tavsiyem Tabi Çok İstiyorsan 2 Hafta Gibi Sonra Güncelleme Yap Bu arada Da Hem Telefonu Tanırsın Hem de Telefon Optimize Olur Kullanım Sıklıgına ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tr Romunda Aynı Şekilde Yaşadım Globale geçmek zorunda kaldım Şu An 12.5.6. Günlük Kullanımda 2 saat Kadar Oyun 2 .3 saat sosyal medya 6 Saate kadar da YouTube Kullanıyorum Günü Çıkarıyor..

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
endera, Ona doğal olarak bakamiyoruz

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
Cihazınız hayırlı olsun, söylediğiniz sorunlar bende çok şükür hiç olmadı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Sadece black crash sorunu var o da güncelleme ile çözülüyor.
Hocam black crush sorunu sizde çözüldü mü?? Bende hala devam ediyor, sorun yazılımsal dimi? Bende Endonezya romu

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam black crush sorunu sizde çözüldü mü?? Bende hala devam ediyor, sorun yazılımsal dimi? Bende Endonezya romu
Bende black crash sorunu hiç olmadı hocam, ufak ufak amoled yanığı başlıyor gibi, klasik tianma panel sorunu. Black Crash Miui 12.5.4 sürümü ile çözüme kavuştu hocam.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Bende black crash sorunu hiç olmadı hocam, ufak ufak amoled yanığı başlıyor gibi, klasik tianma panel sorunu. Black Crash Miui 12.5.4 sürümü ile çözüme kavuştu hocam.
Panele nasıl bakıyoruz

Üst Alt