Tavsiye Mi 11 Lite aldım ama

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
2
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır kullandığım Mi 6 telefonum dün itibari ile kendi kendine kapandı ve açılmadı, bende çok araştırma yapamadan bütçeminde üzerine çıkarak Mi 11 Lite 8 gb modelini (Hepsiburada) aldım ancak yorumlara bakınca gerçekten korktum ekranın kendi kendine tıkladığı, yine ekranın alt kısımlarında dokunmayı algılamadığı ya da parmak izi sensörü konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş sizce hata mı ettim almakla, şans yok bende bu sorunları kesin bende yaşarmışım gibi hissediyorum. Henüz kargo elime ulaşmadı bile kutuyu açmadan iade edebilirim ancak fikirleriniz yorumlarınız benim için önemli.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Benim görüşüm hocam telefonu inceledim ve videolarını da izledim mi serisi olarak güzel ve çok hafiif bir cihaz ama şöyle bir sorun var telefon hafif ve kullanılan malzemeler biraz kalitesizliği var şöyle anlatayım YouTube da Taa diye kanalın bir inceleme videosu var adam hafif yüksekten taş atıyor telefonun ekran paramparça.Yani güzel hafif cihaz ama özenle bakılması gerek sorunlara gelince her cihazda olucak diye bir şey yok dokunmalar vs kullanılan panel çeşidinden kaynaklidir

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Teknoloji Şans İşi Hocam. Hayırlı olsun Cihazınız.

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
2
Benim görüşüm hocam telefonu inceledim ve videolarını da izledim mi serisi olarak güzel ve çok hafiif bir cihaz ama şöyle bir sorun var telefon hafif ve kullanılan malzemeler biraz kalitesizliği var şöyle anlatayım YouTube da Taa diye kanalın bir inceleme videosu var adam hafif yüksekten taş atıyor telefonun ekran paramparça.Yani güzel hafif cihaz ama özenle bakılması gerek sorunlara gelince her cihazda olucak diye bir şey yok dokunmalar vs kullanılan panel çeşidinden kaynaklidir
Cevap için teşekkür ederim iş yerinde olduğum için izleyemiyorum dediğiniz videoyu ama kızım çok atar telefonu bu konuda mi6 iyiydi. Peki Mi 11 lite yerine 4000 - 4500 bandında bir öneriniz varmı. Poco x3 pro alacaktım vazgeçtim biraz şeklinden dolayı sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknoloji Şans İşi Hocam. Hayırlı olsun Cihazınız.
Teşekkür ederim işte o şans bende yok işte. Yedek telefonum olsa idare edeceğim ya da bir sıkıntı olsa tüketici haklarıyla uğraşacak vaktım sabrımda yok telaşım ondan sanırım.

Ignorance

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Olkan Nar
Cihazım
Mi 10 T Lite
Konular
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır kullandığım Mi 6 telefonum dün itibari ile kendi kendine kapandı ve açılmadı, bende çok araştırma yapamadan bütçeminde üzerine çıkarak Mi 11 Lite 8 gb modelini (Hepsiburada) aldım ancak yorumlara bakınca gerçekten korktum ekranın kendi kendine tıkladığı, yine ekranın alt kısımlarında dokunmayı algılamadığı ya da parmak izi sensörü konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş sizce hata mı ettim almakla, şans yok bende bu sorunları kesin bende yaşarmışım gibi hissediyorum. Henüz kargo elime ulaşmadı bile kutuyu açmadan iade edebilirim ancak fikirleriniz yorumlarınız benim için önemli.
Ben de sizin gibi bütçemi artırarak Hepsiburada üzerinden aynı cihazı satın aldım(8 GB). Yaklaşık bir ayı geçirdim telefonla. Hiç bir sorununa rastlamadım desem yeridir. Diğer arkadaşımızın bahsettiği video ne kadar gerçeği yansıtıyor bilemiyorum ama benim cihazımda cep seviyesinden bir kaç kez düştü açıkçası bu bir ayda ama bir sorun yok çok şükür. Yani şans işi biraz gerçekten de. Ama memnun kalacağınızı düşünüyorum.

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
2
Ben de sizin gibi bütçemi artırarak Hepsiburada üzerinden aynı cihazı satın aldım(8 GB). Yaklaşık bir ayı geçirdim telefonla. Hiç bir sorununa rastlamadım desem yeridir. Diğer arkadaşımızın bahsettiği video ne kadar gerçeği yansıtıyor bilemiyorum ama benim cihazımda cep seviyesinden bir kaç kez düştü açıkçası bu bir ayda ama bir sorun yok çok şükür. Yani şans işi biraz gerçekten de. Ama memnun kalacağınızı düşünüyorum.

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevindim sizin adınıza inşallah sıkıntısız kullanmak bana da nasip olur.

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
17
Telefonu kılıfsız kullanıyorum, elimden düştü köşe kısmında darbe izi oldu ama en ufak sorun çıkmadı. Bence Kalitleli.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
Jelatini açmadan önce yan tarafında üretim tarihine bakın 3. Aydan önce üretildn panellerin sıkıntılı olduğunu okumuştum yabancı forum sitelerinde

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
2
Telefonu kılıfsız kullanıyorum, elimden düştü köşe kısmında darbe izi oldu ama en ufak sorun çıkmadı. Bence Kalitleli.
Mi 6 mı hiç düşürmemiştim ta ki çocuğum olana kadar düşürme konusunda sıkıntı yok :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Jelatini açmadan önce yan tarafında üretim tarihine bakın 3. Aydan önce üretildn panellerin sıkıntılı olduğunu okumuştum yabancı forum sitelerinde
Bak bu dikkat etmem gereken birşey çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

Üst Alt