Ana Başlık Mi 11 Lite 4G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

ey663

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Huawei mate 20
Konular
0
Ben ahmet mardinden aldim bugün kargoladi. Son genelge ile pasaport kayıt işi 1 yila uzatıldı. 1 yil kullanabiliriz. Buraya yaziyorum bu cihaz çok tutulacak. Imei kayit işi de çıkar zaten.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ey663, Ahmet mardinden aldığınız pasaport kaydı olmuyor ama yanlış biliyorsunuz, yurtdışı cihaz olduğundan 120 gün kullanım hakkınız var.

Yolcu eşliğinde getirilenler için süre 365 güne çıkarıldı.

Muharrem5896

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
Mia2
Konular
8
ey663, Ahmet mardinden aldığınız pasaport kaydı olmuyor ama yanlış biliyorsunuz, yurtdışı cihaz olduğundan 120 gün kullanım hakkınız var.

Çift.hat olduğu için 240 kulana bilirsiniz yani 8 ay

ey663

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Huawei mate 20
Konular
0

Bilgilendirme için teşekkür ederim ben zaten pasaport kaydı düşünmüyorum. Imei repair şuan yapılmıyor ama çözülunce imei repair düşünüyorum.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Hocam BTK bunları kontrol ederken bu kaçak yolla gelmiş, bu yolcu beraberinde bu ise kaçakçıdan alınmış falan mı diyor zannediyorsunuz acaba? :D Kusura bakmayın ama daha önce de bir kaç defa aynı şeyleri yazdığınız için düzeltme gerekli oldu.

IMEI kaydı olmayan yani yurtiçinden garantili şekilde alınmamış her cihazın bir yıl içerisinde pasaport kaydı yapılması gerekmektedir. Ancak bu cihazların kayıtları 4 ay içerisinde yapılmazsa cihaz kullanıma kapatılır. Forumdan görebildiğim kadarıyla hem kaçak satış yapan hem de IMEI tamiri yapan arkadaşlarınız da var. Onlarla bir görüşüp bu yazdıklarımın da teyidini alın ve lütfen forumda doğru bilgilendirme yapın :)

Özetle Ahmet'ten veya Mehmet'ten alınan cihaz da pasaport kaydı yapılabilir...

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Türkiye satış fiyatı biraz pahalı olacak tahminimce çünkü cihaz ince ve hafif yurtdışı satış fiyatı da bu yüzden pahalı. Ayrı bir mühendislik yatıyor arka tarafta

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
onununcuköy, Pasaport kaydı yapılamaz demiyorum güzel kardeşim, Ahmet den Mehmet den aldığın telefonlar 120 gün sonra kapanır diyorum, benim burda arkadaşım olarak satış yapan kimse yok, yanlış bilgi de vermiyorum,bir pasaport kayıt ücreti ne kadarmış onuda yazsaydın madem bu kadar bilgilisin...

Bu imei repair işini yapan H.kadioglu hocama soralım bu konuyu? cantara

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
onununcuköy, Pasaport kaydı yapılamaz demiyorum güzel kardeşim, Ahmet den Mehmet den aldığın telefonlar 120 gün sonra kapanır diyorum, benim burda arkadaşım olarak satış yapan kimse yok, yanlış bilgi de vermiyorum,bir pasaport kayıt ücreti ne kadarmış onuda yazsaydın madem bu kadar bilgilisin...

Bu imei repair işini yapan H.kadioglu hocama soralım bu konuyu?

Peki bu işaretlediğim yerde ne diyorsunuz? drunk~~

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bakın ikinci cümlenizi işaretlemeden yazayım... "Yolcu eşliğinde getirilenler için süre 365 güne çıkarıldı." Doğru bilgi alabilmemiz için Bu cümleyi açıklar mısınız, lütfen? Çıkartılan süre ne için?

Ya da söyle iki örnek yapalım her şey netleşsin... Ben yurtdışına gittim ve yanımda tek simli bir telefon getirdim, gelir gelmez de hattımı taktım. Bu telefonu IMEI'si kapanmadan ne kadar süre kullanabilirim ve bu telefonu pasaporuma kaydetmek için ne kadar sürem var? Aynı gün arkadaşım da bir kaçakçıdan aynı model telefon aldı ve o da aynı şekilde SIM taktı. Onun IMEI ne zaman kapanır ve pasaportuna işletmek isterse -yurtdışına giriş çıkış yapmıştı- ne kadar zamanda işletebilir? İkimizin cihazları arasında fark var mıdır?

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Herkese slm alanlara hayırlı olsun darisi bize inşallah. Sali günü kısmet olursa alicam. Poco x3 nfc çok ağır ve kaba olduğu için ve buyuk tlf sevmediğim için mi 11 lite a geçmeye karar verdim. Oyun oynamam. Sadece sosyal medya ve tlf görüşmesi için kullanıyorum. Alan arkadaşlar arti eksi özellik ekran süresi atarsa çok sevinirim. Şimdiden cevaplar için teşekkürler

Memnun eder, merak etmeyin. Hayırlı olsun..

Üst Alt