- Adım
- Soner
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 5
Selamlar, iyi akşamlar.
Yaklaşık 7 yıllık iPhone serüveninden Xiaomi'ye adım atmış bulunmaktayım
Maalesef Android'e geçmenin zorluğu ile birlikte güzel faydalarını da görmüş oldum. Buna kameranın donanımsal olarak iyi olması ama yazılımdan kaynaklı kötü fotoğraf deneyiminin sunması ve g-cam programının bu kötü durumuna kısmen de olsa düzeltmeye yardımcı olması gibi ve bunları da sizlerin sayesinde öğrendim, herkese bunun için teşekkürlerimi sunuyorum.
Sizlerden yardım almak istediğim husus şu, Global ve EU rom arasında kaldım. Arama ve mesajlaşma kısmı global romda mavi ve bu çok kötü bir görünüme sebeb oluyorum ama EU romda orası yeşil ve sarı. Sırf bundan dolayı bile EU roma geçmek istiyorum ama sizlerden yardım almak istiyorum. Global Rom'dan EU Rom'a geçilir mi ? Global rom'un EU'ya göre avantajları ve dezavantajları nedir ? Beni bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim.
Son olarak, EU rom kullanmamı önerirseniz, resmî stabil EU romu nerden indirebilirim ?
Yaklaşık 7 yıllık iPhone serüveninden Xiaomi'ye adım atmış bulunmaktayım
Sizlerden yardım almak istediğim husus şu, Global ve EU rom arasında kaldım. Arama ve mesajlaşma kısmı global romda mavi ve bu çok kötü bir görünüme sebeb oluyorum ama EU romda orası yeşil ve sarı. Sırf bundan dolayı bile EU roma geçmek istiyorum ama sizlerden yardım almak istiyorum. Global Rom'dan EU Rom'a geçilir mi ? Global rom'un EU'ya göre avantajları ve dezavantajları nedir ? Beni bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim.
Son olarak, EU rom kullanmamı önerirseniz, resmî stabil EU romu nerden indirebilirim ?