Yardım Mi 10T Pro Global v EU rom ?

Scheria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
5
Selamlar, iyi akşamlar.

Yaklaşık 7 yıllık iPhone serüveninden Xiaomi'ye adım atmış bulunmaktayım :) Maalesef Android'e geçmenin zorluğu ile birlikte güzel faydalarını da görmüş oldum. Buna kameranın donanımsal olarak iyi olması ama yazılımdan kaynaklı kötü fotoğraf deneyiminin sunması ve g-cam programının bu kötü durumuna kısmen de olsa düzeltmeye yardımcı olması gibi ve bunları da sizlerin sayesinde öğrendim, herkese bunun için teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizlerden yardım almak istediğim husus şu, Global ve EU rom arasında kaldım. Arama ve mesajlaşma kısmı global romda mavi ve bu çok kötü bir görünüme sebeb oluyorum ama EU romda orası yeşil ve sarı. Sırf bundan dolayı bile EU roma geçmek istiyorum ama sizlerden yardım almak istiyorum. Global Rom'dan EU Rom'a geçilir mi ? Global rom'un EU'ya göre avantajları ve dezavantajları nedir ? Beni bilgilendirirseniz gerçekten çok sevinirim.

Son olarak, EU rom kullanmamı önerirseniz, resmî stabil EU romu nerden indirebilirim ?

Ekli dosyalar

• globalrom.jpg
    globalrom.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 48
  • EU ROM.jpg
    EU ROM.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 52

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Scheria,

Garantisiz cihaz kullanıyorsanız linkte anlatılan yöntem ile geçiş yapabilirsiniz.

Garantili cihaz kullanıyorsanız linkte yapacağınız işlemler garantinizi riske atar....

Son düzenleme:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Stoya hocam cevaplamış ancak ; Özgürlükler custom romda... Misalen ben globalde bir hafta kullanıma (botloader kilidi süresi) ancak dayanabiliyorum

Scheria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
5
Scheria,

Garantisiz cihaz kullanıyorsanız linkte anlatılan yöntem ile geçiş yapabilirsiniz.

Garantili cihaz kullanıyorsanız linkte yapacağınız işlemler garantinizi riske atar....

Cevap için teşekkürler ama eksik bir cevap var. Romlardan hangisini öneriyorsunuz ? Stoya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoya hocam cevaplamış ancak ; Özgürlükler custom romda... Misalen ben globalde bir hafta kullanıma (botloader kilidi süresi) ancak dayanabiliyorum
Custom romlar beni korkutuyor. Sanki her an ''uygulama durduruldu, hata'' mesajları alacakmışım gibi ya da bir gün sabah kalktığımda power tuşuna bastıktan sonra ekran fastboot kısmında kalacak diye.

Custom romlardan önerileriniz nedir ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Nescafe656 hocam yazmış + olarak da verdiğim linklerde rom farkları mevcut okuyup/inceleyip karar verebilirsiniz ;) Scheria,

farkimizolmali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
9
Merhaba kardeş ben de ilk eu rom stabil kurdum mi 10t pro telefonuma. 1 hafta falan kullandım bir sorun yoktu romda ancak pubg oynarken telefon ateş gibi ısınıyordu. Cpu 60 derece civarında görünüyordu. Sonra Endonezya romunu fastboottan yükledim 2 3 gündür Endonezya romundayim. Tek çalışmayan VoWifi o da çok lazım değil. Isınma problemi de birazcık azaldı diyebilirim. Bu iki romda da xiaomi uygulamaları yüklüydü

Scheria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
5
Merhaba kardeş ben de ilk eu rom stabil kurdum mi 10t pro telefonuma. 1 hafta falan kullandım bir sorun yoktu romda ancak pubg oynarken telefon ateş gibi ısınıyordu. Cpu 60 derece civarında görünüyordu. Sonra Endonezya romunu fastboottan yükledim 2 3 gündür Endonezya romundayim. Tek çalışmayan VoWifi o da çok lazım değil. Isınma problemi de birazcık azaldı diyebilirim. Bu iki romda da xiaomi uygulamaları yüklüydü
Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Ben pek oyun oynayan birisi değil, günlük kullanımlarımı etkilemesin bana yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OneOs ile ilgili ekran görsellerine nereden ulaşabilirim ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Scheria, Verilen linkleri inceleyin lütfen,üst mesajda verdim Oneos konusunu...

Üst Alt