Link çalışmadıBenim görüşüm;
-akıcılık
-oyun performansı
-hata
-pil ömrü
-dolby atmos
-internet ve mobil veri performansı
-sürekli güncellenen
-one plus kamera yazılımı
Genel olarak yazılımı beğendim gerek oyun performansı gerek pil tasarrufu güzel rom
denemenizi öneririm tam bir one plus cihaz deneyimi
umarım beğenirsiniz herkese hayırlı ramazanlar
Kurulum;
-wipe (cache dalvik,meta data,data)
-firmware flaşlayın (fw 14.0.5.0 china)
-romu flaşlayın
-factory reset yapın (şifreleme sorunu olmaması için)
-ve işlem tamam tadını çıkarın!
Dosyalar ve video
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(çalışmaz ise yorumdan link isteyiniz)
Link alabilirmiyimBenim görüşüm;
-akıcılık
-oyun performansı
-hata
-pil ömrü
-dolby atmos
-sürekli güncellenen
Genel olarak yazılımı beğendim gerek oyun performansı gerek pil tasarrufu güzel rom
Kurulum;
-romu flaşlayın
Dosyalar ve video
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(çalışmaz ise yorumdan link isteyiniz)
Hocam hâlâ kullanıyor musunuz ? sizce kurmalı mıyım ? hızlı şarj destekliyor mu ? şu ana kadar bir sıkıntı oldu mu ?Benim görüşüm;
-akıcılık
-oyun performansı
-hata
-pil ömrü
-dolby atmos
-sürekli güncellenen
Kurulum;
-romu flaşlayın
Dosyalar ve video
Hocam telefonu sattım ama genel olarak güzel rom kamera yazılımı ise orijinalinden çok iyi tavsiye ederim güncel olanını lurun bence ben şuanHocam hâlâ kullanıyor musunuz ? sizce kurmalı mıyım ? hızlı şarj destekliyor mu ? şu ana kadar bir sıkıntı oldu mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde kendisi stok olarak mı kamera uygulaması var
Hocam magisk kuramıyorum twrpden flaşladım ancak telefon açıldığı zaman magisk görünüyor 2 3 saniye sonra kayboluyor uygulama olarak indiriyorum kuruyorum APK olarak onda da yüklendi diyor aç diyorum uygulama açılıyor 2 saniye bile sürmeden kapanıyor ve otomatik olarak kendisini siliyor sorunu nedir yardımcı olur musunuz Kernel ayarını yapacağım stok Kernel pubg Max 45 FPS veriyor mobile legends 60 veriyor kafayı yemek üzereyimHocam telefonu sattım ama genel olarak güzel rom kamera yazılımı ise orijinalinden çok iyi tavsiye ederim güncel olanını lurun bence ben şuan
op 9 kullanıyorum
Hocam geliştiriciye ulaşın yardımcı olabilirHocam magisk kuramıyorum twrpden flaşladım ancak telefon açıldığı zaman magisk görünüyor 2 3 saniye sonra kayboluyor uygulama olarak indiriyorum kuruyorum APK olarak onda da yüklendi diyor aç diyorum uygulama açılıyor 2 saniye bile sürmeden kapanıyor ve otomatik olarak kendisini siliyor sorunu nedir yardımcı olur musunuz Kernel ayarını yapacağım stok Kernel pubg Max 45 FPS veriyor mobile legends 60 veriyor kafayı yemek üzereyim
Hocam leica kendi içinde geliyor romun sadece telegram kanalından atılıyor şu an hâlâ yeni sürümü geldi kullanıyorum gayet stabil hızlı özelleştirilebilir hızlı şarj özelliği var kamera uygulamasında ön kamera videosu 1080 60fps cekebiliyor artı olarak pubg 90 FPS sabit 43 derecede oynatıyor genshin impact yüksek ayarlarda 60 FPS zorluyor ama ısınıyor 46 47 dereceyi gördüm ondan sonra drop muhabbeti oldu ama genel olarak roma aşık oldum diyebilirimArama kaydedici karşı tarafa ses veriyor mu?
Bir de kamera uygulaması ne kullanıyor hocam ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
Ayrıca bu romun bir sitesi yok mu en güncel sürüm bu mu?