Hocam telegramdaki gruptan Oxygen OS versiyonlarını da benzerleri olan Color OS ve Realme 4.0ü de kurdum en çok Realme 4.0dan memnun kaldım. Akıcılık olsun ara yüz olsun hoş, telefon mesaj uygulaması kendininki ve Türkçe-Google değil- pil ömrü stock kernelle MIUI ile benzer, 3 romun hiçbirinde yüz kilidi yok(realme de seçenek var ama çalışmıyor). Realmede diğerlerine göre tek dezavantaj parmak izi ile açmak için ekranı uyandırman gerekiyor.Paylaşırmısın hocam nasıl rom memnunmusun ?
Hocam telegram grubunu paylaşirmisin bizde deneyelim.Hocam telegramdaki gruptan Oxygen OS versiyonlarını da benzerleri olan Color OS ve Realme 4.0ü de kurdum en çok Realme 4.0dan memnun kaldım. Akıcılık olsun ara yüz olsun hoş, telefon mesaj uygulaması kendininki ve Türkçe-Google değil- pil ömrü stock kernelle MIUI ile benzer, 3 romun hiçbirinde yüz kilidi yok(realme de seçenek var ama çalışmıyor). Realmede diğerlerine göre tek dezavantaj parmak izi ile açmak için ekranı uyandırman gerekiyor.
teşekkürler.Benim görüşüm;
-akıcılık
-oyun performansı
-hata
-pil ömrü
-dolby atmos
-internet ve mobil veri performansı
-sürekli güncellenen
-one plus kamera yazılımı
Genel olarak yazılımı beğendim gerek oyun performansı gerek pil tasarrufu güzel rom
denemenizi öneririm tam bir one plus cihaz deneyimi
umarım beğenirsiniz herkese hayırlı ramazanlar
Kurulum;
-wipe (cache dalvik,meta data,data)
-firmware flaşlayın (fw 14.0.5.0 china)
-romu flaşlayın
-factory reset yapın (şifreleme sorunu olmaması için)
-ve işlem tamam tadını çıkarın!
Dosyalar ve video
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(çalışmaz ise yorumdan link isteyiniz)
tamamdır buldum teşekkürlerReis link hatalı diyor yardımcı olabilir misin.