Rom Mi 10T/Pro (apollo) Oxygen OS 13.0 F.75 A13 (videolu)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Hem bilgilendirme olsun hem de ilerde tekrar dönmek istersem notlarımı görüp dönme kararımdan vazgeçmek için yazıyorum. giggle~~

Ses kontrol çubuğu eski tarz, yeni görünüm elde etmek için kurduğum max sürüm(brick olmadan) ile de blurluk gelmemekte
Yeni widgetlar için bayağı uğraştırmakta
Açılışta cihaz redmi olarak görüntülenmekte
Bellek RAM arttırım seçeneği bulunmamakta
Güvenlik uygulaması Global ile değiştirilmesi gerekiyor yeni sürüme güncelleyince de kamera izinler konum izinler gibi simgeler tek renge eski tarza dönmekte
Romun 10T Pro için değil de çin cihazı için yapılmış derlenmiş gibi hissettirmekte
Cihaza uyum için çok işlem yapmak gerektirmekte
Çeviri hataları var olmakta
Ses kontrol çubuğu ve logo olayı çok kolay. Güvenlik uygulaması en günceli kullanıyorum şu an hiçbir sorun yok.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Ses kontrol çubuğu ve logo olayı çok kolay. Güvenlik uygulaması en günceli kullanıyorum şu an hiçbir sorun yok.
kafeinsiz bu cihaz için bence en iyi rom bahsettiğiniz rom bende o romda 2 yıl kaldım sonra endo 14 e geçiş yaptım stabilize olarak eu çok daha iyi gelmişti
Bir ihtimal telefonu değiştirme olasılığim var önümde 2 seçenek var
Poco f5
K60
Sizce hangisi yada hiçbiri mi 😊

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
kafeinsiz bu cihaz için bence en iyi rom bahsettiğiniz rom bende o romda 2 yıl kaldım sonra endo 14 e geçiş yaptım stabilize olarak eu çok daha iyi gelmişti
Bir ihtimal telefonu değiştirme olasılığim var önümde 2 seçenek var
Poco f5
K60
Sizce hangisi yada hiçbiri mi 😊
Poco F5 güzel gibi kullanım amacınız önemli ben şu an telefon alacak olsam Xiaomi 13 alırım.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Poco F5 güzel gibi kullanım amacınız önemli ben şu an telefon alacak olsam Xiaomi 13 alırım.
kafeinsiz Oda kafamı karıştırıyor aslında poco f5 ve k60 kamera olarak kötü duruyor mi 10t pro dan geçmek çok mantıklı gelmiyor bu sebeble. Benim değişim sebebim 3 yılı doldurmuş olması yoksa telefon halen iyi durumda

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
kafeinsiz Oda kafamı karıştırıyor aslında poco f5 ve k60 kamera olarak kötü duruyor mi 10t pro dan geçmek çok mantıklı gelmiyor bu sebeble. Benim değişim sebebim 3 yılı doldurmuş olması yoksa telefon halen iyi durumda
Belli bir nesilden sonra telefonlar çok ekstra bir şey katmıyor doğrusu. Ben olsam dolar usulü birikim yapıp elimdeki cihazı ömrünün sonuna kadar kullanırdım. Benim 10T de 2-3 yıl oldu ama hala canavar gibi eu 12.0.12 ile kullanıyorum şu an çok rahat oyun oynuyorum.
Her işimi görüyor patlayana kadar devam.

Yüksek yenileme hızına sahip telefon için ömür dolması gibi bir şey yok bence. Son dönemde telefonda tek devrim yüksek yenileme hızı oldu. Bir de 5G var ki o da cepte zaten.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Belli bir nesilden sonra telefonlar çok ekstra bir şey katmıyor doğrusu. Ben olsam dolar usulü birikim yapıp elimdeki cihazı ömrünün sonuna kadar kullanırdım. Benim 10T de 2-3 yıl oldu ama hala canavar gibi eu 12.0.12 ile kullanıyorum şu an çok rahat oyun oynuyorum.
Her işimi görüyor patlayana kadar devam.

Yüksek yenileme hızına sahip telefon için ömür dolması gibi bir şey yok bence. Son dönemde telefonda tek devrim yüksek yenileme hızı oldu. Bir de 5G var ki o da cepte zaten.
kafeinsiz Haklısın şu an tek sorunum ön kamera çok çok kötü aşırı kötü ama sanırım bu telefona has kötü köşede olmasından kaynaklı dediler

canacar2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
Xiaomi Mi 10t
Meslek
Üniversite yazılım
Konular
5
kafeinsiz Haklısın şu an tek sorunum ön kamera çok çok kötü aşırı kötü ama sanırım bu telefona has kötü köşede olmasından kaynaklı dediler
Hocam ön kamerası evet biraz kötü bende kullanıyorum ama kullandığım romda nasıl oluyorsa anlamadım ama 1080 60fps video destekliyor yani Xiaomi aslında bunun için güncelleme yapıp da on kamerasına 1080 60fps getirse hayli güzel olurdu kullandığım rom da leica kendi içinde olmasına rağmen şaşkınım desteği yok diye görünüyor ama kullandığım zaman 1080/60 gayet güzel

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Açılış logosu için altta verdiğim konuya gidin Mod - MIUI 13 Yeni Açılış Logosu

Ses çubuğu için de önce Google package installer 10 yükleyin apk mirrorde var ardından bunu kurun
kafeinsiz
Logo twrp den animasyon temalardan
Ses çubuğu için 2 tane apk kurmamız gerekiyor
Doğru anladim umuyorum😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafeinsiz
Logo twrp den animasyon temalardan
Ses çubuğu için 2 tane apk kurmamız gerekiyor
Doğru anladim umuyorum😊
kafeinsiz bunlar tamamsa bana şimdi rom lazım link yada başka türlü nasil alabilirim senden başkan?
*Ses çubuğu miui 14 gibi mi ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-09-22-33-40-174_mark.via.gp.jpg
    Screenshot_2023-08-09-22-33-40-174_mark.via.gp.jpg
    408,3 KB · Görüntüleme: 4
Üst Alt