- Adım
- Ali BEYAZ
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 30
Kurabilirsiniz tabi, Telegram grubunda hepsi varKendimiz kuramaz mıyız apk olarak
Kurabilirsiniz tabi, Telegram grubunda hepsi varKendimiz kuramaz mıyız apk olarak
Magisk kuramıyorum hata da vermiyor ama yüklenmiyor nasıl kurdunuzhocam magisk kurarken ERROR:1 hatası alıyorum sizde de oldu mu bu hata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hallettim
Hocam oxygen OS OP 8T Le2120 kullanıyorsanız magisk kara listede onun yerinde OP 10T versiyonunu kurun magisk kara listede değilMagisk kuramıyorum nasıl kurdunuz
IN2120 versiyonunda da magisk kurulmuyorHocam oxygen OS OP 8T Le2120 kullanıyorsanız magisk kara listede onun yerinde OP 10T versiyonunu kurun magisk kara listede değil
Bu konudaki kurulu romu paylaşan arkadaş kurmuş diğer arkadaşlar da kurmuş atılan mesajlara göre ama ben kuramıyorum zip denedim olmadı twrp denedim o da olmadıHocam oxygen OS OP 8T Le2120 kullanıyorsanız magisk kara listede onun yerinde OP 10T versiyonunu kurun magisk kara listede değil
IN2120 versiyonunda da magisk kurulmuyor
Hocam bende denedim yüklenmiyordu şu an bile oxygen OS kullanıyorum OP 9R versiyonunu buna da yüklenmiyor araştırdım yapımcı ile iletişime geçtim bana romlar arasında bazılarında özellikle magisk vb vb uygulamaların kara listede olduğunu söylüyorduBu konudaki kurulu romu paylaşan arkadaş kurmuş diğer arkadaşlar da kurmuş atılan mesajlara göre ama ben kuramıyorum zip denedim olmadı twrp denedim o da olmadı
Hocam bu OP 9R ve OP 8T için yapılan notlar yapımcının kendisi yazmışHocam bende denedim yüklenmiyordu şu an bile oxygen OS kullanıyorum OP 9R versiyonunu buna da yüklenmiyor araştırdım yapımcı ile iletişime geçtim bana romlar arasında bazılarında özellikle magisk vb vb uygulamaların kara listede olduğunu söylüyordu
Yükleme şansımız yok yaniHocam bende denedim yüklenmiyordu şu an bile oxygen OS kullanıyorum OP 9R versiyonunu buna da yüklenmiyor araştırdım yapımcı ile iletişime geçtim bana romlar arasında bazılarında özellikle magisk vb vb uygulamaların kara listede olduğunu söylüyordu
Hocam bu OP 9R ve OP 8T için yapılan notlar yapımcının kendisi yazmış
Konu sahibi yüklemiş sanırım ama cevap vermiyormagisk karalistede olsa da kernelsu yüklenebiliyor diye biliyorum. ona göre kernel profilleri var onlaı da konu sahibi eklerse eski sürümleri yüklemeye gerek yok
Nasıl yaptınızherşey mükemmel şimdilik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
stok olarak gelen kernele ayar cekebiliyorsunuz pubg de sabit 90 fps aliyorum gene