- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 4
Kullanamazsın yukarıda OnePlus 10t versiyonu var onu kurup robot atman gerekiyorburucu08Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburadaki sürümü yükleyebilirmiyim. Telefonu rootlu kullanmak istiyorum.
Onu kurdum ama google arama ve mesaj uygulaması olduğu için beğenmedim. Color os arama ve mesaj uygulaması zip olarak verilmiş Twrp den onu yükleyince de arama ve mesaj uygulaması silindi. Onu flaşlamadan önce ro2rw/makerw flaşlamak gerekiyormuş. Onu bulamadım.Kullanamazsın yukarıda OnePlus 10t versiyonu var onu kurup robot atman gerekiyor
Romu kurduktan sonra xioami eu 12.0.12 ye dönmek istedim ama yüklenmedi. Flaşladığımız FW dosyası ile ilgili olabilir mi. Tekrar 12.0.12 ye nasıl dönüş yapabilirim.Onu kurdum ama google arama ve mesaj uygulaması olduğu için beğenmedim. Color os arama ve mesaj uygulaması zip olarak verilmiş Twrp den onu yükleyince de arama ve mesaj uygulaması silindi. Onu flaşlamadan önce ro2rw/makerw flaşlamak gerekiyormuş. Onu bulamadım.
Fastboot install yöntemi ile dönmeyi deneyebilirsinRomu kurduktan sonra xioami eu 12.0.12 ye dönmek istedim ama yüklenmedi. Flaşladığımız FW dosyası ile ilgili olabilir mi. Tekrar 12.0.12 ye nasıl dönüş yapabilirim.
Hocam nasıl kurdunuzhocam magisk kurarken ERROR:1 hatası alıyorum sizde de oldu mu bu hata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hallettim
Magisk nasıl kurdunuzdün akşamdan beri çok fazla kurcaladım. magisk modül vs o sebeple ekran yanıltıcı olur ama romun akıcı olması vs hoşuma gitti yeni telefon almış gibiyim
sayfayı 5x5 vs yapınca saat ve havadurumu vidgeti biçimsiz duruyor o sebeple 4 lü dizilim yapmak zorunda kaldım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.