- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 0
Evet xiaominin kendi uygulamalarıMerhaba hocam Arama ve mesajlaşma uygulaması xiaominin orjinal uygulamalarımı acaba?
Evet xiaominin kendi uygulamalarıMerhaba hocam Arama ve mesajlaşma uygulaması xiaominin orjinal uygulamalarımı acaba?
Aynı şekilde bende yapmıyorum vowifi için uğraşmak artık yoruyorBu değişiklik görmedim, en büyük uğraş güncellemeden sonra modem ayarinin başa dönmesi wowifinin gitmesi. Tekrar root yapıp pdc programı ile wowifi yi aktif etmek ugrastiriyor
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bl kilidiniz aciksa fastboot uzerinden veya twrp ile geri donus yapabilirsiniz.Miui 13 kullanıyorum ve bu roma geri dönmek istiyorum. Nasil geri dönebilirim lütfen yardimci olur musunuz ?
Kilit acik hocam ama cihazda twrp yok yüklemekte istemiyorum acikcasi. Fasrboot nasil oluyor anlatirmisiniz lutfen.Bl kilidiniz aciksa fastboot uzerinden veya twrp ile geri donus yapabilirsiniz.
tam tersi durum söz konusu değil mi android 11 daha fazla şarj tüketiyor diye biliyorumAndroid 10 Miui 12 romlar daha fazla pil tüketiyor. 12.5.8 eu tavsiye ediyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Maalesef değil. Enhanced sonrası A11 romlar pil tüketimi konusunda çok daha iyi duruma geldi. Geçmiş dönemde eu 12.5.8 önermişim ancak güncel olarak Endonezya 12.5.4 tavsiye ederim.V12.0.4.0 endonezya romda kalmalı mıyım yoksa v12.5 sürüme geçmeli miyim. Batarya performansı nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tam tersi durum söz konusu değil mi android 11 daha fazla şarj tüketiyor diye biliyorum
Hellas rom kullandınız mı acaba ? ben şu anda 12.0.4 kullanıyorum sadece telefonda whatsapp yüklü batarya ne kadar gidecek kontrol ediyorum.Maalesef değil. Enhanced sonrası A11 romlar pil tüketimi konusunda çok daha iyi duruma geldi. Geçmiş dönemde eu 12.5.8 önermişim ancak güncel olarak Endonezya 12.5.4 tavsiye ederim.
eu 12.5.8 pil tüketimi açısından çok çok iyi ancak uygulama açılışları vs biraz yavaş. Endonezya 12.5.4 ise hem hızlı hem de pil tüketimi yerinde.
Şu an kendim Endonezya 12.5.4 kullanıyorum.