- Adım
- M. Ali
- Cihazım
- Mi9T 6/128
- Konular
- 4
EvetMerhaba hocam Arama ve mesajlaşma uygulaması xiaominin orjinal uygulamalarımı acaba?
EvetMerhaba hocam Arama ve mesajlaşma uygulaması xiaominin orjinal uygulamalarımı acaba?
Mi10t/pro icin uyumludur. Sorun olmaz.Hocam bu rom Mi 10T içinde uyumlu değilmi ? Yüklersem bir sıkıntı olmaz ?
Miui arayüzünde varsayılan olarak yok.Mi10t ve 9t kullanan biri olarak ikisindede yoktu hocam. Stok romda hic denk.gelmedim
sisteminizi r/w yaparsanız eu romun modem test box uygulamasını sisteme atıp pdc ile uğraşmadan sorunuz yapabilirsiniz.Bu değişiklik görmedim, en büyük uğraş güncellemeden sonra modem ayarinin başa dönmesi wowifinin gitmesi. Tekrar root yapıp pdc programı ile wowifi yi aktif etmek ugrastiriyor
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android 10 Miui 12 romlar daha fazla pil tüketiyor. Endonezya 12.5.4 tavsiye ediyorum.Merhaba. Mi 10t pro kullanıyorum. Android 10 tabanlı Endonezya roma geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar hangi sürümü önerir?
Hocam 12.5.8 eu rom un linkini bulamadım. Buraya atma şansınız varmı acaba?Android 10 Miui 12 romlar daha fazla pil tüketiyor. 12.5.8 eu tavsiye ediyorum.