MIUI 12.5 Mi 10T Pro (Apollo) Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

Sportman_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Malatya
Cihazım
Mi box, Mİ 10T
Konular
2
Bende bir hata görmedim dün yükledim. Gün içinde kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşatmadı.
İyi akşamlar hocam. Bende mi 10t PRO global var.imei attırdım yazılım MIUI 12.0.4 var. Güncelleme yapın dedim telefoncu yazılım yonca telefon kapanabilir yaz IMEI gidebilir dedi. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.teşeklürler

FarFara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
11
İyi akşamlar hocam. Bende mi 10t PRO global var.imei attırdım yazılım MIUI 12.0.4 var. Güncelleme yapın dedim telefoncu yazılım yonca telefon kapanabilir yaz IMEI gidebilir dedi. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.teşeklürler
Güncelleme yapmakla imei gitmez. Formatla veya fabrika ayarlarına dön denildiğinde gitme ihtimali var. Bunun trwp diye bir sistem var. Onu öğrenip yapmanız gerekiyor. Trwp üzerinden her romu, her güncellemeyi sorunsuz bir şekilde, imei gitmeden yapabilirsiniz

Son düzenleme:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Mi 10t pro icin 3.5.2 twrp var a11 destekli magisk 24 veya 23 once apksini cihaza yukleyin sonra twrpyi kurup twrpden ayni surum magiski flashlayin. Cihaz rootlanmis olacak tekrar twrp backup efs yedegi alin yedegi de pcde saklayin herhangi bir sorunda donus yapabilirsiniz.

Sportman_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Malatya
Cihazım
Mi box, Mİ 10T
Konular
2
Mi 10t pro icin 3.5.2 twrp var a11 destekli magisk 24 veya 23 once apksini cihaza yukleyin sonra twrpyi kurup twrpden ayni surum magiski flashlayin. Cihaz rootlanmis olacak tekrar twrp backup efs yedegi alin yedegi de pcde saklayin herhangi bir sorunda donus yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim.Teknoloji ile aram iyidir ama bir video yoksa yapamam sanırım.Bir telefoncuya götürmem lazım ama oda buralard zor onlarda çok iyi bilmiyor sanki yapamam dedi adam

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Teşekkür ederim.Teknoloji ile aram iyidir ama bir video yoksa yapamam sanırım.Bir telefoncuya götürmem lazım ama oda buralard zor onlarda çok iyi bilmiyor sanki yapamam dedi adam
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Sportman_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Malatya
Cihazım
Mi box, Mİ 10T
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi 10T Pro (Apollo) Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RJDIDXM

Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri

1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz.Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile Cihazınıza Yükleyebilirsiniz.

Mi Flash Tool

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

1-OTA Rom İndirme Bağlantısı

2:Recovery Rom İndirme Bağlantısı

3:Fastboot Rom İndirme Bağlantısı
İyi günler hocam. Bu yazılımların takibini hangi siteden yapıyoruz acaba?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Rica ederim.

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Merhaba hocam Arama ve mesajlaşma uygulaması xiaominin orjinal uygulamalarımı acaba?

Üst Alt