arkadaşlar telefonumda bu rom yüklü fakat bildirim sesini kapatmak istiyorum ayarlardan zil sesi ayarlamayın ı seçmeme rağmen yine mesaj geldiğinde ses geliyor. çözümü nedir bilen var mı ?
Arkadaşlar hala Ağustos güvenlik güncellemesi duruyor. Yeni güncelleme gelmedi Endonezya romuna. Bilgisi olan var mı acaba?
Şimdi bu romda vowifi sorunu yaşayanlar için bir bilgi paylaşıyım ben romu dün fastbotla kurdum vowifi direk açık geldi belki eskiden açtığım için olabilir bilmiyorum bu romda modem test tools menüsü yasaklanmıs gözükmekte kısaca açabilmek için yaptıklarımı söyleyim custom eu romda activty launcher programıyla modem test tolla a girip kayıt yapmıstım ben ve daha sonra hangi roma geçersem geçiyim hep açık oldu vowifi birde gloabal romda türk telekom kullandıgım için açmıyordu bunuda hattımı vowifi destekleyen telefona takıp mobil operatör ün uygulmasıyla ve smsle açıp geri kendi telefonuma mi 10t pro ya takımıstım ayarlar simkart ayarları daha sonra en altta olan wifi aramayı wlan secince acılmıstı ve suan bu romdayım ekran görüntüsü ektedir denediklerim bu sekildeydi işinize yarar belki
Yorumda acıklamıstım hocam eu romda actım bu roma geçtimDenedim ama malesef yine yok. Modem test toolda nasıl kayıt yaptınız ?
Yorumda acıklamıstım hocam eu romda actım bu roma geçtim
bende eu romda açmıştım sonra bu roma geçtim bende açılmadı direk vowifi hocamŞimdi bu romda vowifi sorunu yaşayanlar için bir bilgi paylaşıyım ben romu dün fastbotla kurdum vowifi direk açık geldi belki eskiden açtığım için olabilir bilmiyorum bu romda modem test tools menüsü yasaklanmıs gözükmekte kısaca açabilmek için yaptıklarımı söyleyim custom eu romda activty launcher programıyla modem test tolla a girip kayıt yapmıstım ben ve daha sonra hangi roma geçersem geçiyim hep açık oldu vowifi birde gloabal romda türk telekom kullandıgım için açmıyordu bunuda hattımı vowifi destekleyen telefona takıp mobil operatör ün uygulmasıyla ve smsle açıp geri kendi telefonuma mi 10t pro ya takımıstım ayarlar simkart ayarları daha sonra en altta olan wifi aramayı wlan secince acılmıstı ve suan bu romdayım ekran görüntüsü ektedir denediklerim bu sekildeydi işinize yarar belki