Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...
forum.miuiturkiye.net
Konu altından sorabilirsiniz bende cevap veririm belki aynı soru/sorunu yaşayan da çözümü rahatlıkla bulabilir ama her çözüm isteyene de DM den ulaşın demek forum amacına uymaz, açarsın konuyu herkes faydalanır...
Bence tecrubeli kullanicilarin dmsi acik olmali amac bilgiden faydalanmak ama bu faydalanma rahatsizlik boyutunda olmamali tabiki o nedenle haklisiniz ama formda konu kirligi de artmis oluyor bu sekilde. Tabiki de bu benim dusuncem kimseyi baglamaz. Tesekkur ederim hocam. Sagolsun formda bagzi hocalarimizi rahatsiz etmeden takildigim yerde dm atiyorum yardimci oluyorlar. Uzun zamandir aklimdaki bir konuydu muhabbeti acilinca yazmak istedim. İyi formlar.
Fastboot ile kurarken program metin dosyasından satır silmemiz gerekiyor,yoksa fastbootta kalıyor açılmaz telefon, bu çok önemli bilgi neden bilgilendirilmiyor, kaç saat telefon fastbootta kaldı açana kadar araştırmaktan bir hal oldum ve gerekli bilgileri netten buldum ve satırı silerek yükleyebildim.. bilmeyen birisi yükleyemez bu fastboot tan haksız mıyım ama??
Fastboot tan yükleme yaparken bazen yapabiliyor genelede o sorunu ama aynı Android sürümü olunca öyle bişey yaşanmıyor. Crclist hatası aldınız sanırım.
Fastboot tan yükleme yaparken bazen yapabiliyor genelede o sorunu ama aynı Android sürümü olunca öyle bişey yaşanmıyor. Crclist hatası aldınız sanırım.
Aynen, program metin dosyasından o kelimenin geçtiği (crclist) satırı silince yükleniyor kolayca...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar, bizim en büyük hatamız önyargı ile yaklaşmaktır, kırıcı olmadan uyarı ve kırıcı olmadan cevap verebilmek sanırım en güzel şey... Herkes gaflete düşüp birşeyler yazabilir, önemli olan konuyu güzelce bağlamak, çok felsefik yaklaştım sanırımolan olmuştur özürlerinizi de kabul ediyoruz forum üyesi olarak , lütfen yolumuza bakalım, hepimiz insanız, herkes olaya farklı yerlerden bakıyor, ruh hali herkesin aynı olamayabilir, ama bildiğim tek şey alçakgönüllüce olmak her sıkıntıyı bertaraf edeceği gibi, verilecek tek güzel yanıt (hepimiz için geçerli) herkese ders niteliğinde güzel bir davranış olur, ve herkes bunu kabullenir..
Hindistan global romdan Endonezya global rom'a geçiyordum yanlız... Belki Endonezya düşük sürümdür Hindistan'a göre, olabilir, bende durum böyleydi, bu dediğinizi ilk defa duydum inanın bende... Haklı olabilirsiniz yani şimdi
Mifirm sitesinde 19.10.2021 tarihinde endonezya 12.5.2 yazılımı yayınlanmış. Bu tarihten önce ben bu konudan indirip twrp ile yüklemiştim 12.5.2 di sürüm bu nasıl oluyor anlamadım.?