MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
mad_080,

Madde 3.23 de açıkça yazılmış.

Konu altından sorabilirsiniz bende cevap veririm belki aynı soru/sorunu yaşayan da çözümü rahatlıkla bulabilir ama her çözüm isteyene de DM den ulaşın demek forum amacına uymaz, açarsın konuyu herkes faydalanır...
Stoya hocam olaya farkli yerlerden bakiyoruz o nedenle daha fazla uzatmaya gerek yok diye dusunuyorum.Tesekkur ederim. İyi formlar.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mad_080, Aynen,ne olursa olsun,özel mesajı açık bırakmam,sadece ihtiyaç halinde açar/kapatırım,kusura bakmayın size özel bir durum yok ;)

Son düzenleme:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
mad_080, Aynen,ne olursa olsun,özel mesajı açık bırakmam,sadece ihtiyaç halinde açar/kapatırım,kusura bakmayın size özel bir durum yok ;)

Varsa bir sorununuz açayım ?
Bence tecrubeli kullanicilarin dmsi acik olmali amac bilgiden faydalanmak ama bu faydalanma rahatsizlik boyutunda olmamali tabiki o nedenle haklisiniz ama formda konu kirligi de artmis oluyor bu sekilde. Tabiki de bu benim dusuncem kimseyi baglamaz. Tesekkur ederim hocam. Sagolsun formda bagzi hocalarimizi rahatsiz etmeden takildigim yerde dm atiyorum yardimci oluyorlar. Uzun zamandir aklimdaki bir konuydu muhabbeti acilinca yazmak istedim. İyi formlar.

Nusretcsun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nusret
Cihazım
Mi9T
Konular
0
Fastboot ile kurarken program metin dosyasından satır silmemiz gerekiyor,yoksa fastbootta kalıyor açılmaz telefon, bu çok önemli bilgi neden bilgilendirilmiyor, kaç saat telefon fastbootta kaldı açana kadar araştırmaktan bir hal oldum ve gerekli bilgileri netten buldum ve satırı silerek yükleyebildim.. bilmeyen birisi yükleyemez bu fastboot tan haksız mıyım ama??
Fastboot tan yükleme yaparken bazen yapabiliyor genelede o sorunu ama aynı Android sürümü olunca öyle bişey yaşanmıyor. Crclist hatası aldınız sanırım.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Fastboot tan yükleme yaparken bazen yapabiliyor genelede o sorunu ama aynı Android sürümü olunca öyle bişey yaşanmıyor. Crclist hatası aldınız sanırım.
Aynen, program metin dosyasından o kelimenin geçtiği (crclist) satırı silince yükleniyor kolayca...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar, bizim en büyük hatamız önyargı ile yaklaşmaktır, kırıcı olmadan uyarı ve kırıcı olmadan cevap verebilmek sanırım en güzel şey... Herkes gaflete düşüp birşeyler yazabilir, önemli olan konuyu güzelce bağlamak, çok felsefik yaklaştım sanırım:)olan olmuştur özürlerinizi de kabul ediyoruz forum üyesi olarak :D, lütfen yolumuza bakalım, hepimiz insanız, herkes olaya farklı yerlerden bakıyor, ruh hali herkesin aynı olamayabilir, ama bildiğim tek şey alçakgönüllüce olmak her sıkıntıyı bertaraf edeceği gibi, verilecek tek güzel yanıt (hepimiz için geçerli) herkese ders niteliğinde güzel bir davranış olur, ve herkes bunu kabullenir.. whew~~happy~~

Son düzenleme:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Eğer global 12.5.4 den Endonezya 12.5.2 ye geçersen sürüm düşürüyor olarak görebilir uygulama.

Onun haricinde o satırı silmene gerek yok.
Hindistan global romdan Endonezya global rom'a geçiyordum yanlız... Belki Endonezya düşük sürümdür Hindistan'a göre, olabilir, bende durum böyleydi, bu dediğinizi ilk defa duydum inanın bende... Haklı olabilirsiniz yani şimdihi~~

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Mifirm sitesinde 19.10.2021 tarihinde endonezya 12.5.2 yazılımı yayınlanmış. Bu tarihten önce ben bu konudan indirip twrp ile yüklemiştim 12.5.2 di sürüm bu nasıl oluyor anlamadım.?

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
2si de aynı 1i recovery rom daha önce yayınlandı. diğeri ise fastboot temiz sıfırdan PC üzerinden kurulum için gerekli dosya, yeni yayınlandı.

AeonfluxTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Necat Gökhan
Cihazım
K20 Pro Premium
Konular
2
selamlar, Fastboot linki varsa paylaşabilir misiniz?

Üst Alt