MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - EEA Avrupa Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.6.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

bianconero

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mister
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
9
root atmanıza gerek yok konumda mevcut program ile 120 hz yapabiliyorsunuz sıkıntısız bir şekilde

root attım dün bl süresi dolunca. magisk modülü sabit 120hz yapıyor, apk olan sabit değil. ayrıca reklam engelleme, viper vs alışmışım rootsuz android kullanamam sanırım.

chiakidai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
10T pro
Konular
0
sa arkadaşlar ya telefoncu apollo kurmuş ne apk yükleniyor ne netflix açılıyor bu sürüme uygun değildir diyor. yardım edecek var mı?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
romu kurduktan sonra "global 12.5.7 kararlı yazıyor" ancak avrupa global rom varmı Xiaomi romlar konusunda pek bilgim yok ondan
Global yazar o önemli değil.
Miui sürümü kısmında sürüm numarası RJDEUXM yazar EEA rom sürüm numarasından ayırt ediliyor.

bianconero

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mister
Cihazım
Mi10T Pro
Konular
9
root attım dün bl süresi dolunca. magisk modülü sabit 120hz yapıyor, apk olan sabit değil. ayrıca reklam engelleme, viper vs alışmışım rootsuz android kullanamam sanırım.
düzeltme yapayım. root ve modül ile de sabit hz olmuyor maalesef. bu takılmaları düzeltmenin yolu yok sanırım. 60hz de bile takılıyor. dinamik tazeleme işini yapan yazılımı iptal etmek tek çözüm gibi duruyor.

HaloTechh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Xiaomi not 8pro
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi 10T/Pro (Apollo) - EEA Avrupa Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.6.0.RJDEUXM

Güncelleme yöntemleri:

1)
OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.

2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.

3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
Fastboot Rom Kurulum Rehberi

Ota Rom indirme bağlantısı

Recovery Rom indirme bağlantısı

Fastboot Rom indirme bağlantısı
-

Yenilikler:
[MIUI12.5 Enhanced]
Hızlı performans. Yükler arasında daha fazla ömür.
Odaklanmış algoritmalar: Yeni algoritmalarımız, sistem kaynaklarını belirli sahnelere göre dinamik olarak tahsis ederek tüm modellerde sorunsuz bir deneyim sağlar.
Atomize bellek: Ultra-ince bellek yönetim mekanizması, RAM kullanımını daha verimli hale getirecektir.
Sıvı depolama: Yeni hassas depolama mekanizmaları, zaman geçtikçe sisteminizi canlı ve duyarlı tutar.
Akıllı denge: Temel sistem iyileştirmeleri, cihazınızın amiral gemisi donanım özelliklerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlar.

Bilgilendirme
* Bu sürüm Mi Pilot sürümüdür.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Beyler benimkinde 5g yok bundan onceki 5gli yazilim indirdim coktu bu rom sorun yaratır mi ?

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
12.5.9 güncellemesi ota üzerinden geldi. Yeniliklerde pek birşey görünmüyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-22-22-49-28-143_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-11-22-22-49-28-143_com.android.updater.jpg
    170,6 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2021-11-22-22-49-37-250_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-11-22-22-49-37-250_com.android.updater.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 23
Üst Alt