- Adım
- E
- Cihazım
- Poco X7 Pro
- Konular
- 12
Hayır EEAhocam bu romlar global rom
Hayır EEAhocam bu romlar global rom
root attım dün bl süresi dolunca. magisk modülü sabit 120hz yapıyor, apk olan sabit değil. ayrıca reklam engelleme, viper vs alışmışım rootsuz android kullanamam sanırım.root atmanıza gerek yok konumda mevcut program ile 120 hz yapabiliyorsunuz sıkıntısız bir şekilde
Uygulama - mi 10t pro rootsuz modülsüz 120 hz yenileme hızını aktifleştirme
çalıştımı yani istediğiniz gibi oldumu hocam.? Oldu oldu başka kullanıcılar içinde söylemek istedimforum.miuiturkiye.net
romu kurduktan sonra "global 12.5.7 kararlı yazıyor" ancak avrupa global rom varmı Xiaomi romlar konusunda pek bilgim yok ondanHayır EEA
Global yazar o önemli değil.romu kurduktan sonra "global 12.5.7 kararlı yazıyor" ancak avrupa global rom varmı Xiaomi romlar konusunda pek bilgim yok ondan
sağol kardeşim, o kısmı kaçırmışım, aynen dediğin gibi yazıyorGlobal yazar o önemli değil.
Miui sürümü kısmında sürüm numarası RJDEUXM yazar EEA rom sürüm numarasından ayırt ediliyor.
düzeltme yapayım. root ve modül ile de sabit hz olmuyor maalesef. bu takılmaları düzeltmenin yolu yok sanırım. 60hz de bile takılıyor. dinamik tazeleme işini yapan yazılımı iptal etmek tek çözüm gibi duruyor.root attım dün bl süresi dolunca. magisk modülü sabit 120hz yapıyor, apk olan sabit değil. ayrıca reklam engelleme, viper vs alışmışım rootsuz android kullanamam sanırım.
Beyler benimkinde 5g yok bundan onceki 5gli yazilim indirdim coktu bu rom sorun yaratır mi ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 10T/Pro (Apollo) - EEA Avrupa Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.6.0.RJDEUXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom indirme bağlantısı
-
Yenilikler:
[MIUI12.5 Enhanced]
Hızlı performans. Yükler arasında daha fazla ömür.
Odaklanmış algoritmalar: Yeni algoritmalarımız, sistem kaynaklarını belirli sahnelere göre dinamik olarak tahsis ederek tüm modellerde sorunsuz bir deneyim sağlar.
Atomize bellek: Ultra-ince bellek yönetim mekanizması, RAM kullanımını daha verimli hale getirecektir.
Sıvı depolama: Yeni hassas depolama mekanizmaları, zaman geçtikçe sisteminizi canlı ve duyarlı tutar.
Akıllı denge: Temel sistem iyileştirmeleri, cihazınızın amiral gemisi donanım özelliklerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlar.
Bilgilendirme
* Bu sürüm Mi Pilot sürümüdür.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
bize henüz gelmedi telegramdada paylaşılmadı12.5.9 güncellemesi ota üzerinden geldi. Yeniliklerde pek birşey görünmüyor.