indirdimfakat flashtan sectigimde cloudn' font script gibi bir hata alyptumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom Kurulum Adımları
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın
Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın.
Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını.
Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun) Twrp menüsüne girin.
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.
2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) sildikten sonra
twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz rom dosyasını telefon hafızasına atıyoruz.
Twrp ana ekranda install kısmından E.U.BETA rom dosyasını flashlıyoruz.
Kurulum bittikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
Konudaki anlatım Stoya hocama aittir. Kendisine emekleri için teşekkürler.
DEĞİŞİKLİK 21.6.9
sistem
Düzeltme - Her zaman açık ekranı açmadan parmak izi kilidini açma veya Ekranı ilk kez kilitle, anormal animasyonun görünmesine neden oldu
Kilit ekranı
Düzeltme - Ortalanmış bir saat stili kullanılırken sahip bilgisi düzgün bir şekilde ortalanmadı
Ayarlar
Düzeltme - Yaz saati uygulaması, Karanlık mod ve Okuma modu için gün doğumu/gün batımı zamanlarının hesaplanmasına dahil edilmedi
Güvenlik
Yeni - Yeniden tasarlanan "Ters kablosuz şarj" menüsü
Yeni - Desteklenen cihazlarda ters kablosuz şarj için şarj limiti ayarlayabilirsiniz
Kişiler
Düzeltme - "+" ile başlayan numaralar için arama kayıtları eşleşen arama kaydını bulamadı
lıyorum l
pil
Düzeltme - Güç kullanımı ayrıntıları başlığındaki yüzde tek satırda görüntülenmiyordu
Bu değişiklik günlüğü, Xiaomi.eu veya Xiaomi tarafından yapılan tüm değişikliklerden bahsetmiyor.
21.6.9 indirme linkleri
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi logosu yerıne paylasabılecegınız mı logo ları var mı bırtane yükledim forumda bulup fakat acılısta ses falan cıkıyor mıuı donuyor falan birde logo yu flaslarken twrp ekranında flastan sonra wipe yapıcaz mı ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom Kurulum Adımları
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın
Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın.
Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını.
Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun) Twrp menüsüne girin.
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.
2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) sildikten sonra
twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz rom dosyasını telefon hafızasına atıyoruz.
Twrp ana ekranda install kısmından E.U.BETA rom dosyasını flashlıyoruz.
Kurulum bittikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
Konudaki anlatım Stoya hocama aittir. Kendisine emekleri için teşekkürler.
DEĞİŞİKLİK 21.6.9
sistem
Düzeltme - Her zaman açık ekranı açmadan parmak izi kilidini açma veya Ekranı ilk kez kilitle, anormal animasyonun görünmesine neden oldu
Kilit ekranı
Düzeltme - Ortalanmış bir saat stili kullanılırken sahip bilgisi düzgün bir şekilde ortalanmadı
Ayarlar
Düzeltme - Yaz saati uygulaması, Karanlık mod ve Okuma modu için gün doğumu/gün batımı zamanlarının hesaplanmasına dahil edilmedi
Güvenlik
Yeni - Yeniden tasarlanan "Ters kablosuz şarj" menüsü
Yeni - Desteklenen cihazlarda ters kablosuz şarj için şarj limiti ayarlayabilirsiniz
Kişiler
Düzeltme - "+" ile başlayan numaralar için arama kayıtları eşleşen arama kaydını bulamadı
pil
Düzeltme - Güç kullanımı ayrıntıları başlığındaki yüzde tek satırda görüntülenmiyordu
Bu değişiklik günlüğü, Xiaomi.eu veya Xiaomi tarafından yapılan tüm değişikliklerden bahsetmiyor.
21.6.9 indirme linkleri
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim flasladıktan sonra wipe yapalım mıRgokcay,
Mod - Mİ 10T Açılış Logosu (Splash Screen)
Rehber - Mi 10 T - Pro Stock Mi Logo
Custom rom kullanıyorsanız genelde ben gibi ekranda redmi logosundan sizde rahatsız oluyorsunuzdur.. Stock Mi açılış logosu aşağıda verdiğim yöntem ile yükleyebilirsiniz. Cihazımda orangefox yüklü olduğu için sadece bunu test edebildim. Logo.zip dosyasını indiriyoruz. Sonra telefonu kurtarma...forum.miuiturkiye.net
Güncellemede twrpde neyi seçmem gerekiyor21.6.16 az önce geldi indiriyorum, tema sistem güncelleme mi share mi video nodifiikasyon da değişiklikler yazıyor
Birde direk güncelleden güncelleyebilirmiyiz21.6.16 az önce geldi indiriyorum, tema sistem güncelleme mi share mi video nodifiikasyon da değişiklikler yazıyor