Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında durum öyle değil , ayarlardan durum çubuğunda hızı göster açıksa, yaklaşık 5 dakika süre içinde indirme yaptığını görürsünüz. her zaman gördüğüm bir durum aslında. yüzde yüz yazıyor ama arka planda 1 gb civarı indirme devam ediyor
Anladim hocam genel bi beta sorunu sanirim cunku global rom da iken hic boyle bir sorun yoktu. Garantili cihaz kullaniyorum google nin sacma kisiler ve arama uygulamasi yakinlik sensoru sorunu yaptigindan gectim bundada bu sorun cikti
Anladim hocam genel bi beta sorunu sanirim cunku global rom da iken hic boyle bir sorun yoktu. Garantili cihaz kullaniyorum google nin sacma kisiler ve arama uygulamasi yakinlik sensoru sorunu yaptigindan gectim bundada bu sorun cikti
Aynen beyanda böyle bir sorun var. Stabil lerde yok. Hatta Android 11 de 1080pde 120fps yok. Video kaydında. Bi sorun da şöyle var bende, hat (GSM) telefon ilk açıldığında çok geç geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar şuan oneos 21.4. 27 yükledim ve kullanıyorum. Telefon inanılmaz akıcı. Sayfa açılışları, İnternet işleme hızı gözle görülür şekilde iyileştirilmiş. Bana göre bazı sorunlar hala devam ediyor, belki bu sorunlar benim telefona has olabilir. Tavsiye ederim