Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
yeni.limkler eklenmistir

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
21.5.27 güzel bir sürüm olmuş. Stabil sürümden çok daha iyi.

Hala global rom kadar olması için yol var ancak kesinlikle günlük kullanımda kullanılabilir .

Biraz bu rom ile takilacagim

mvccore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sharp
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Dün 21.6.2 geldi yükledim herhangi bir sorun şimdilik yok

antonow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mertergeç
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
%100 de kalıyor güncelleme

%100 de kalıyor güncelleme
Ben yükledim şimdilik bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama bizim telefonlardaki bu konuşurken ekran kapanıyor ve açılmıyor karşı taraf kapatana kadar. Normalde kulaktan uzaklaşınca açılması gerekir ,bende kapanıyor tam tersi :) Ayrıca konuşurken kulağımdayken çoğu zamanda açık kalıyor ekran . Beni sinir etmeye başladı bu olay. Kulaktayken ekran açık kalıyordu ona alışmıştık fakat teleofnu kulağımdan uzaklaştırdığımda kapalı kalması ekranın çok sinir bozucu telefon ile o anda birşey yapamıyorum. Testini falan yaptım sensör çalışıyor:(

zeki gönül

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
Ben yükledim şimdilik bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama bizim telefonlardaki bu konuşurken ekran kapanıyor ve açılmıyor karşı taraf kapatana kadar. Normalde kulaktan uzaklaşınca açılması gerekir ,bende kapanıyor tam tersi :) Ayrıca konuşurken kulağımdayken çoğu zamanda açık kalıyor ekran . Beni sinir etmeye başladı bu olay. Kulaktayken ekran açık kalıyordu ona alışmıştık fakat teleofnu kulağımdan uzaklaştırdığımda kapalı kalması ekranın çok sinir bozucu telefon ile o anda birşey yapamıyorum. Testini falan yaptım sensör çalışıyor:(
ayni durum bende de var mi 10t

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
21.6.9 yeni linkler eklenmistir

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
aslında bu bakış açınıza göre sorun olabilir de olmayabilir de. kulağınızdan telefonu çektiğinizde parmak izinizi okutursanız ekranın açıldığını sonrasında ekranın normalde ki gibi yakınlık uzaklığa göre çalıştığını göreceksiniz. bu sanki rom içinde alınmış tedbir gibi ( pil tasarrufu, cep modu gibi). ben kendi açımdan sorun olarak görmüyorum. ama normal çalışma alışkanlığımıza göre tabi ki olmaması gereken bir durum

antonow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mertergeç
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
aslında bu bakış açınıza göre sorun olabilir de olmayabilir de. kulağınızdan telefonu çektiğinizde parmak izinizi okutursanız ekranın açıldığını sonrasında ekranın normalde ki gibi yakınlık uzaklığa göre çalıştığını göreceksiniz. bu sanki rom içinde alınmış tedbir gibi ( pil tasarrufu, cep modu gibi). ben kendi açımdan sorun olarak görmüyorum. ama normal çalışma alışkanlığımıza göre tabi ki olmaması gereken bir durum
Mutlaka kullanma alışkanlıklarına göre değişebilir bu bakış açısı. Fakat ben telefonumda kilit kullanmadığım için arama sırasında telefonu kulağımdan uzaklaştırdığimda telefonda ekranın açılmamasi beni çok zor durumda bırakıyor.

Üst Alt