Dün 21.6.2 geldi yükledim herhangi bir sorun şimdilik yok
Ben yükledim şimdilik bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama bizim telefonlardaki bu konuşurken ekran kapanıyor ve açılmıyor karşı taraf kapatana kadar. Normalde kulaktan uzaklaşınca açılması gerekir ,bende kapanıyor tam tersi Ayrıca konuşurken kulağımdayken çoğu zamanda açık kalıyor ekran . Beni sinir etmeye başladı bu olay. Kulaktayken ekran açık kalıyordu ona alışmıştık fakat teleofnu kulağımdan uzaklaştırdığımda kapalı kalması ekranın çok sinir bozucu telefon ile o anda birşey yapamıyorum. Testini falan yaptım sensör çalışıyor%100 de kalıyor güncelleme
%100 de kalıyor güncelleme
ayni durum bende de var mi 10tBen yükledim şimdilik bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama bizim telefonlardaki bu konuşurken ekran kapanıyor ve açılmıyor karşı taraf kapatana kadar. Normalde kulaktan uzaklaşınca açılması gerekir ,bende kapanıyor tam tersi Ayrıca konuşurken kulağımdayken çoğu zamanda açık kalıyor ekran . Beni sinir etmeye başladı bu olay. Kulaktayken ekran açık kalıyordu ona alışmıştık fakat teleofnu kulağımdan uzaklaştırdığımda kapalı kalması ekranın çok sinir bozucu telefon ile o anda birşey yapamıyorum. Testini falan yaptım sensör çalışıyor
aslında bu bakış açınıza göre sorun olabilir de olmayabilir de. kulağınızdan telefonu çektiğinizde parmak izinizi okutursanız ekranın açıldığını sonrasında ekranın normalde ki gibi yakınlık uzaklığa göre çalıştığını göreceksiniz. bu sanki rom içinde alınmış tedbir gibi ( pil tasarrufu, cep modu gibi). ben kendi açımdan sorun olarak görmüyorum. ama normal çalışma alışkanlığımıza göre tabi ki olmaması gereken bir durumBen yükledim şimdilik bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama bizim telefonlardaki bu konuşurken ekran kapanıyor ve açılmıyor karşı taraf kapatana kadar. Normalde kulaktan uzaklaşınca açılması gerekir ,bende kapanıyor tam tersi Ayrıca konuşurken kulağımdayken çoğu zamanda açık kalıyor ekran . Beni sinir etmeye başladı bu olay. Kulaktayken ekran açık kalıyordu ona alışmıştık fakat teleofnu kulağımdan uzaklaştırdığımda kapalı kalması ekranın çok sinir bozucu telefon ile o anda birşey yapamıyorum. Testini falan yaptım sensör çalışıyor
Mutlaka kullanma alışkanlıklarına göre değişebilir bu bakış açısı. Fakat ben telefonumda kilit kullanmadığım için arama sırasında telefonu kulağımdan uzaklaştırdığimda telefonda ekranın açılmamasi beni çok zor durumda bırakıyor.aslında bu bakış açınıza göre sorun olabilir de olmayabilir de. kulağınızdan telefonu çektiğinizde parmak izinizi okutursanız ekranın açıldığını sonrasında ekranın normalde ki gibi yakınlık uzaklığa göre çalıştığını göreceksiniz. bu sanki rom içinde alınmış tedbir gibi ( pil tasarrufu, cep modu gibi). ben kendi açımdan sorun olarak görmüyorum. ama normal çalışma alışkanlığımıza göre tabi ki olmaması gereken bir durum