MIUI 12.5 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
İPS ekran normalde beyazı çok daha iyi verir aslında. Bu cihazla alakalı bir şey bu. Pek takılmamak lazım net mavi ışık veren beyaz gözü çok yoruyor. Ayrıca beyaz ve siyah hariç diğer tüm renkleri çok güzel sunuyor cihaz. O açıdan ben bir pişmanlık yaşamadım. Eski cihazım Note 8 Pro beyaz rengi çok iyi veriyor mesela onu kullanırken korkunç bir göz yorgunluğu yaşardım. Bu cihaza geçtiğimden beri göz yorgunluğu çok az. F/P olarak iyi bir cihaz aldık bence özellikle yurtdışı alanlar çok akıllı davranmış oluyor.
Amoled daha çok seviyorum hoş görünüyor kişisel bir konu. Yurtdışından alınacak son xiaomi telefonlardan birini aldık fiyatıda nispeten uygundu. Bakalım 3 yıl sonra ne yapacağız. |(

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Amoled daha çok seviyorum hoş görünüyor kişisel bir konu. Yurtdışından alınacak son xiaomi telefonlardan birini aldık fiyatıda nispeten uygundu. Bakalım 3 yıl sonra ne yapacağız. |(
Bazı cihazlar için repair çıktı gibi söylentiler var ama tam detay bilmiyorum. Belki yine repair olur.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68

CrawLTRgg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Devrim
Cihazım
Redmi note 9
Konular
10
Eğer ben bunu telefonuma fastboot aracılığıyla kurarsam güncelleme geldiğinde twrp üzerinden güncelleme yapabiliyor muyum?
Recovery üzerinden rom kurmayı beceremiyorum

selimcitil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
18

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Eğer ben bunu telefonuma fastboot aracılığıyla kurarsam güncelleme geldiğinde twrp üzerinden güncelleme yapabiliyor muyum?
Recovery üzerinden rom kurmayı beceremiyorum
TWRP üzerinden güncelleme yapmak için buradaki tam rom paketini indirip TWRP ile hiç temizlik yapmadan install yapmanız gerekiyor. Magisk varsa güncelleme yaparken magisk de flashlamak şart.
Rootlu kullanım yapmıyorsanız stock recovery kullanın. Güncelleme işlemleri direkt olarak ota üzerinden yapılır. İmei ile alakalı bir sorun da çıkmaz bu telefonda imei uçma sorunu yok sıfırlama vs etkilemez.

Üst Alt