MIUI 12.5 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

selimcitil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
18
12.5.4 EEA. değişen bir şey yok....

selimcitil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
18
Eea roma yeni güncelleme gelmiş. Bahsedilen yeni sürüm galiba. Bilgisi olan var mı ?

Edit: Güncellemeyi yaparken hata verdi telefonu açtım güncellemeyi sildim. Güncellemeyi kontrol et dediğimde boyut 3GB olarak çıktı tekrardan indiriyorum. Değişen birşeyler gözüme çarparsa bu mesajı tekrardan güncelleyeceğim.
Merhaba. Değişiklik, performans artışı, stabilize ve şarj konusunda yorumunuz var mı ?

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Merhaba. Değişiklik, performans artışı, stabilize ve şarj konusunda yorumunuz var mı ?
Hız artışı oldu. Uygulamara girdiğimde aralarında geçiş yaptığımda net şekilde hissediyorum. Batarya ve kameraya pek dikkat etmedim. Stabilite anlamında henüz bir hataya rastlamadım. Bende ekran renklerinde bir değişiklik oldu. Mesela Whatsappın koyu yeşil olması gerekiyor (karanlık modda kullanıyorum) yeşil/sarı karışımı birşey olmuş. Hata mı bilmiyorum. Renk şemasını değiştiriyorum pek bir değişiklik olmuyor. İps ekran yüzünden mi bilmiyorum ama kullandığım tüm xiaomi telefonlarda ekran renginde sarı daha yoğunlukta oluyor bu konuda yazılımla bir iyileştirme yapmalarını beklerdim.

selimcitil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
18
Hız artışı oldu. Uygulamara girdiğimde aralarında geçiş yaptığımda net şekilde hissediyorum. Batarya ve kameraya pek dikkat etmedim. Stabilite anlamında henüz bir hataya rastlamadım. Bende ekran renklerinde bir değişiklik oldu. Mesela Whatsappın koyu yeşil olması gerekiyor (karanlık modda kullanıyorum) yeşil/sarı karışımı birşey olmuş. Hata mı bilmiyorum. Renk şemasını değiştiriyorum pek bir değişiklik olmuyor. İps ekran yüzünden mi bilmiyorum ama kullandığım tüm xiaomi telefonlarda ekran renginde sarı daha yoğunlukta oluyor bu konuda yazılımla bir iyileştirme yapmalarını beklerdim.
12,5,5 sürümü değil mi

Ersinq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Resmi note 7
Konular
6
12.5.5.0 eea da ekran hep okuma modunda sarı ekran .ayarkara giriyorum değişen bişey yok okuma modunu açıp kapıyorum hiç bir değişiklik olmuyor sebebi nedir acaba beyler

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
12.5.5.0 eea da ekran hep okuma modunda sarı ekran .ayarkara giriyorum değişen bişey yok okuma modunu açıp kapıyorum hiç bir değişiklik olmuyor sebebi nedir acaba beyler
Bende de buna benzer bir sorun var. Renk şemasından değiştiriyorum ama herhangi bir etkisi olmuyor. Gene bir yerleri optimize ederken başka bir yeri bozuyor xiaomi. Üşenmesem bir ara hard reset atacağım.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bende de buna benzer bir sorun var. Renk şemasından değiştiriyorum ama herhangi bir etkisi olmuyor. Gene bir yerleri optimize ederken başka bir yeri bozuyor xiaomi. Üşenmesem bir ara hard reset atacağım.
Mi 10T cihazda mavi ışık oranı düşük. Herhangi bir başka cihazla yan yana geldiğinde Mi 10T serisinin ekranı sarımsı kalıyor maalesef. Fark ettiğimde başta sıkıntı yaptım ama göz yormadığı için sıkıntı etmedim ben.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Mi 10T cihazda mavi ışık oranı düşük. Herhangi bir başka cihazla yan yana geldiğinde Mi 10T serisinin ekranı sarımsı kalıyor maalesef. Fark ettiğimde başta sıkıntı yaptım ama göz yormadığı için sıkıntı etmedim ben.
Kısaca ips ekran pişmanlıktır diyelim. İps ekran olmasa zaten bu kadar uygun fiyat sunmalarının pekte imkanı yok. Eski telefonum s7 edge ile iphone 7 yi yanyana koyduğumda iphone daki pikselleri sayabiliyordum. giggle~~

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Kısaca ips ekran pişmanlıktır diyelim. İps ekran olmasa zaten bu kadar uygun fiyat sunmalarının pekte imkanı yok. Eski telefonum s7 edge ile iphone 7 yi yanyana koyduğumda iphone daki pikselleri sayabiliyordum. giggle~~
İPS ekran normalde beyazı çok daha iyi verir aslında. Bu cihazla alakalı bir şey bu. Pek takılmamak lazım net mavi ışık veren beyaz gözü çok yoruyor. Ayrıca beyaz ve siyah hariç diğer tüm renkleri çok güzel sunuyor cihaz. O açıdan ben bir pişmanlık yaşamadım. Eski cihazım Note 8 Pro beyaz rengi çok iyi veriyor mesela onu kullanırken korkunç bir göz yorgunluğu yaşardım. Bu cihaza geçtiğimden beri göz yorgunluğu çok az. F/P olarak iyi bir cihaz aldık bence özellikle yurtdışı alanlar çok akıllı davranmış oluyor.

Üst Alt